Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gitara (sklepy muzyczne) |
Witam. Ostatnio zacząłem brzdękać na gitarze klasycznej. I to rodzi się moje pytanko. Gdzie jest dobry sklep muzyczny gdzie np. mogą dostroić gitarę,sprzedać stroik,kostkę itp. Proszę o odp kogoś kto się orientuje. Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gitara (sklepy muzyczne) |
Na Piłsudskiego w tym ciągu co jest Imperial, Cztery pory roku lub na Dmowskiego obok szkoły muzycznej też jest sklep muzyczny .
|
|
OK dzięki :) Może zna ktoś jakieś ceny,a jak nie to proszę o wypowiedzi już osób które grają na gitarze i czekam na jakieś rady.
|
|
www.bigbeat.pl najlepszy sklep w Łomży a raczej w Konarzycach :) jak najbardziej polecam :) W sklepie na Piłsudskiego nie ma zbyt dużego wyboru ;)
|
|
Otóż ja też zaczynałem od klasycznej (oczywiście kupionej na piłsudzkiego w ciągu sklepów). Stroił mi kolegi ojciec. Jednak kupiłem stroik elektroniczny w tym samym sklepie za około 50 zł, prosty w obsłudze dla początkujących i jak dotąd przez dwa lata nie psuje się i baterii w nim nie wymieniałem do tej pory. No a potem kupiłem elektro-akustyka. Teraz planuje porządny piecyk do niego. ...
|
|
Kostkę to w każdym muzycznym dostaniesz. Do wyboru do koloru. Miłego grania. ...
|
|
Dziękuję bardzo to chyba temat może być zakończony. Jeśli naprawię gitarę i jak się uda to może wrzucę coś na yt.pl.
|
|
Dokładnie polecam Ci sklep w Konarzycach byłem ostatnio i naprawdę jest w czym wybierać, adres to ul.Leśna 27 pozdro.
|
|
Ja zaopatruje się w kostki w sklepie Music Ton (to sklep na Piłsudskiego w ciągu sklepów, mniej więcej na przeciwko przychodni) ;) Zapraszam do dyskusji - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
Polecam sklep na Piłsudskiego. Sprzedawca doradzi i negocjować można.
|
|
No to ostatnio będę miał trochę czasu to się na Piłsudskiego i do tych Konarzyc pojadę. Dzięki jeszcze raz. Może niech kolejne osoby się wypowiadają to innym też pomożemy :) Pozdrawiam
|
|
jeśli chodzi Ci o internetowy sklep muzyczny to zajrzyj tutaj, sprzedawcy udzielają pomocy w wyborze sprzętu więc jest spoko
|
|
Polecam ci jechać do innego miasta, ja osobiście polecam sklep muzyczny "Riff" w Białymstoku wszystko znajdziesz zależnie od potrzeby Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |