Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuaż |
gdzie najlepiej zrobią tatuaż w Łomży chodzi ,mi o profesjonalizm nie o zwykło dziarę więzienną tylko o kulturalny tatuaż hmm???gdzie sie zgłosić jakieś salony?? nie polecać prywatnych w mieszkaniu pacjentów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuaż |
pacjencie takich wątków tutaj jest kilkanaście, przynajmniej 1 w tygodniu soę pojawia, także poszukaj, to naprawdę nie boli
|
|
Ja znam takiego jednego co profesjonalnie ci zrobi nie jakimś tam stylami więzinskimi. pełen profesjonalizm igły wszystko jest orginalne. wzorów masz setki wiec byś miał co wybierać. czystość itp. Polecam jak chcesz dam ci namiary.
|
|
Widzialam salon tatuazu na przeciwko szkoly podstawowej nr 9 na ul. Ks.Anny jest tam rowniez salon fryzjerski i wisy szyld studio tatuazu. Pojdz, zapytaj o cene, portfolio tez na pewno jakies maja. Godny polecnia jest tez podobno gosc o ksywce Łysy z Ostroleki tez ma swoj salon, jak rowniez w Bialymstoku jest kilka. Czy tak trudno poszukac w google? Kazdy salon ma swoja stronke a juz na pewno portfolio.
|
|
Darknes35 daj email :D ...
|
|
jeżeli zobaczysz u kogoś tatuaż to po prostu zapytaj się go gdzie robił...
|
|
Mateusz995 masz jego gg 17758928
|
|
Ja robiłam na przeciwko Sp9,długo nie czekałam,tatuaż podoba mi się bardzo no i przystępna cena.
|
|
W tatuażu nie ważna cena tylko jakość mamy go na całe zycie a w spelunach robia tuszem kreślarskim perła i pozniej wychodza po 2-3 latach buraki na skorze. Takze polecam salony z Biaółego lub z Wawy. ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |