niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś mógłby polecić...

Witam
Mam pytanie w związku z dobrym ginekologiem, który jest godny polecenia i mógłby być podczas porodu na miejscu w Łomży. Dzięki z góry :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś mógłby polecić...

Będzie podczas porodu o ile akurat będzie miał dyżur;) a poza tym i tak Cie zaraz tu "zjedza" na tym forum, że nie wpisałas w przeglądarke tematu o ginekologu, ktorych faktycznie było juz mnóstwo;)

kogo się nie zapytam to wszyscy mówią że najgorzej to trafić do łomżynskiego szpitala. także zastanów się czy dobrze robisz idąc tam na poród.

zrobi bardzo dobrze rodząc w łomży
ja rodziłam w łomży i bez wahania mogę polecić nasz szpital
same miłe wspomnienia mam ... zupełnie nie wiem do czego można się przyczepić
co do lekarzy to temat rzeka każdy jest dobry jeżeli ciąża przebiega prawidłowo
a z tych którzy mają dyżury w szpitalu to raczej ja nie mogę polecić nikogo:(
zresztą niewiele ci to da że będziesz chodzić do lekarza który pracuje w szpitalu może nie mieć np w tym dniu dyżuru poza tym on za ciebie nie urodzi:)
najbarziej pomocna jest w tym momencie położna, które są naprawdę miłe :)
z tego miejsca pozdrawiam Panią Kasię:)

W poscie powyzej zostalo napisane faktycznie wszystko,
przy porodzie bedzie lekarz ktory ma dyzur, chyba, ze tylko sama polozna. I faktycznie jak ciaza przebiega prawidlowo i rodzaca wspolpracuje to i w łomzy da sie urodzic, a jak jest taka co miala problemy przez cala ciaze i w trakcie porodu poszlo cos nie tak to zawsze zwali na lekarza czy spzital.
Niekotre rodzace chcialby cudow i wiankow na porodowkach, marmurowych i porcelanowych lazienek,pieknych dywanow perskich i obrazkow na scianach. Porodowka to jest porodowka, trzeba sie rozkraczyc i urodzic, a ze jest to chwila kiedy kobieta jest obdarta z resztek swej kobiecosci to juz trudno to jest porod,a nie iekne przezycie, ktore chce sie filmowac i fotografowac. Wiec jak bedzie bolalo, bedzie lata sie krew i inne odchody fizjologiczne to zaden lekarz tego nie upiekszy.

I oczywiscie co do lekarzy to kolezanka wyszukiwarka sie klania.

ja urodzilem dwojke dzieci w Lomzy i zlego slowa nie powiem :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org