Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca ! Czy jest jakaś ? |
Jest jakaś praca dla dziewczyny w wieku 15 lat (dla mnie) tzn w tym roku będzie 16 ... znacie coś to pisać :) Mogę być opiekunką czy coś ... W opiece mam doświadczenie pilnowałam młodszego brata :) Z góry dziękuje.!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca ! Czy jest jakaś ? |
ja się do tego dołączam (taki sam wiek i doświadczenie - natomiast nie opiekowalam sie bratem, bo go nie mam, ale innym dzieckiem) :) Poprosze o waszą opinie - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)
|
|
w tym wieku to chyba szkoła powinna być w głowie !!!!!!!!!!!!!!!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
No wiesz szkola swoja drogą... Chociaz ja chodze do takiej gdzie wystarczy przeczytac temat i umiesz na 6 :)
|
|
Drogi szpenio ile masz lat? skoro jesteś dorosły i masz kasę to okej .. ale może komuś jest potrzebne wiecej kasy niż rodzice mogą dać ... Wiedz jak Ci nie pasuje to po co się udzielasz poprosiła o pomoc a nie o pogrążenie mnie bardziej . Dziękuje . ;)
|
|
zaczaruj nie załamuj sie - mam to samo... z kieszonkowego ledwie mi starcza na kosmetyki, a tyle jeszcze jest innych wydatkow (np. nowa cyfrówka, bo tą co mam teraz jej lekko mowiac zjeb**a)
|
|
ale damy radę :) trzeba trzymać się razem :)
|
|
a i jeszcze byłam na truskawkach ;d
|
|
Wóda i cygarety podrożały trzeba zarabiać :D ahh kiedyś na bułkę się wyciągało od rodziców do szkoły fajki się kupiło i no problem no stress :)
|
|
he he :) Dziękuje za radę , jednak nie na papierosy i tym podobne rzeczy nie są mi potrzebne pieniądze ... Nie pale ;p Tylko po prostu chcę dorobić bo za mało kasy dają rodzice nie starcza na wszystko co chcę ;p
|
|
Ooo... to ja też się przyłączę do poszukiwań.
|
|
słyszałam że w wa-wie młodzi chodzą mieszkania sprzątać, a studenci okna myją, ale w Łomży raczej tak nie ma
|
|
Neko no raczej nie, a szkoda... W najgorszym wypadku trzeba isc do Kauflandu i zostawic swoj namiar na tablicy SZUKAM :) ;P
|
|
Dziękuje ... ale niestety specjalnie do Warszawy nie pojadę za taką pracą :)
|
|
Tak czysty klimat i okna się nie brudzą.
|
|
Jak to szlo: "zielone płuca Polski...;P"
|
|
Hah ;p Bardzo czysty ;d
|
|
"No wiesz szkola swoja drogą... Chociaz ja chodze do takiej gdzie wystarczy przeczytac temat i umiesz na 6 :)" no wiesz z taka wiedza to cie nawet do lopaty nikt nie wezmie...16 lat to czas na szkole, a nie prace, chlopak moze i cos by znalazl, ale dziewczyna...tylko jedno...
|
|
lauracrow1... Twoje zdanie ... nie mam nic do niego ... Może ona szybko wchłania wiedzę ... A dla skoro tak pracujesz (to co masz na myśli) bo każdy na pewno wie ... to Twoja sprawa ...
|
|
krycie dachów podczas deszczu albo malowanie sufitów w parku m.
|
|
To sie cież że wogule ci dają jakoś kase, ja musze utrzymać się sam. miś
|
|
Możliwości zbyt wiele nie macie. Jakieś ulotki, ewentualnie rozwożenie pizzy, sprzątanie u starszych osób.
|
|
Abcd dzieki - jedyny normalny się trafił ;) Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
Abcd - no dziękuje może coś znajdę tu w tej Łomży ... :)
|
|
Dla małolatów to chyba tylko ulotki i ewentualnie zbieranie truskawek, jagód w wakacje. Nikt raczej nie zatrudni jako opiekunkę 16 letniej dziewczyny, może jeszcze avon i sprzedawanie kosmetyków u koleżanek, wyprowadzanie psów, robienie zakupów itd. no ale z tym to raczej już trochę szczęścia potrzeba bo mieszkańcy łomży do najbogatszych nie należą.
|
|
No niestety ... Łomża to trochę zadupie jeśli chodzi o pracę dla młodych ... Dorośli nie mogą znaleźć a co dopiero 15/16 letnia dziewczyna ... ech ...
|
|
No niestety... Dorośli po studiach szukają i nie mogą znalesc, a co dopiero my... ;) Ale nie ma sytuacji beznadziejnych... A nuż się coś ciekawego trafi ;) I nieźle płatnego ;)
|
|
Jak ktoś ma szczęście albo znajomości to na pewno ;p
|
|
Lub zaczaruj szefa ''młodego łomżyńskiego biznesmena'' praca 100$%
|