Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kochana Mamusia-Szok |
http://www.demoty.pl/witajcie-w-polsce-21338
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kochana Mamusia-Szok |
Nie ukrywam ruszylo to mnie i to ostro-a sądy w2 dalszym ciagu uważają że dzieci mają pozostawać pod opieką matek
|
|
Jestem za tym żeby takie matki zamykali w zakładach psychiatrycznych , taka sytuacja jest dla mnie jest nie do przyjęcia . Zastanawiam się tylko jak można tak traktować dziecko jakiekolwiek . Sama jestem młodą mamą i często mi puszczają nerwy ale chyba wolałabym iść do łazienki i uderzyć głową w ścianę żeby mi przeszło niż krzyczeć na tak bezbronne dziecko . Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
jestem w szoku biedne dziecko to nie jest matka!!!
|
|
masakara co ta matka odpieprza.. szkoda gadać, patologia normalnie. biedne dziecko ehh ;/
|
|
Cóż poradzić :) Zapewne w każda niedziele jest u spowiedzi ale diabeł jest silniejszy:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
to jest straszne, nie wyobrażam sobie jak tak można zachować się w stosunku do swojego dziecka, szok, ewita
|
|
Zajebac tej matce tak samo jak ona zajebała temu dzieciakowi
|
|
Co za matka, szok. A co za idiota to nagrywał? Dzieciak krzyczy a jakieś półmózgi go nagrywajo, zamiast przy*ebać tej matce
|
|
Całą sytuację nagrywał ojciec dziecka;-(
|
|
A czy podpisaliście sie pod petycją w tej sprawie kierowanej do Rzecznika Praw Dziecka?
|
|
Omania a umiesz słuchać ze zrozumieniem?Podczas tych krzyków też słychać jak ta pożal się boże matka straszy dziecko że zadzwoni do ojca i że dziecko nie będzie z nią mieszkać.Szantaż emocjonalny
|
|
A gdzie ustawa z 8 maja 2010r? Całkowity zakaz stosowania kar cielesnych wobec dzieci. http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100508/KRAJ/287347835. ...Sejm uchwalił wczoraj ustawę o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie. Wprowadza m.in. całkowity zakaz stosowania kar cielesnych wobec dzieci. Ustawa, którą uchwalili posłowie, ma uchronić dzieci przed wszelkimi przejawami przemocy fizycznej i psychicznej. W tym kraju wszystko jest fikcją. Niczym strudzony życiem włóczęga, przemierzam najciemniejsze zakamarki swojej duszy w poszukiwaniu małej iskierki utraconych marzeń.
|
|
Tak biess(pieczny),umiem czytać ze zrozumieniem,ale co nieco o tym już słyszałam i czytałam,więc nie trzeba obejrzeć filmiku żeby to wiedzieć.
|
|
heh miało być słucham....jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy;-)
|
|
normlnie sluchajac czegos takiego z checia porozmawialbym sobie z ta matka w cztery oczy puscila bym jej to nagranie az do uzygu i moze wtedy dotarlo by cos do tego lba jak ona postepuje ze swoim dzieckiem jesli matka jest taka postrzelona osoba to po cholere wydaje dziecko na swiat??? chce miec zabawke aby sie znecac, chce przez takie traktowanie zemscic sie na ojcu dziecka ktory traktowal ja podobnie PARANOJA W TYM KRAJU WEZCIE SIE LUDZIE KUTWA ZA TO,BO TAKA MATKA W ZLOSCI MOZE DOPROWADZIC DO TRAGEDII!!!!!!!!
|
|
W takim razie powinnaś wyraźnie słyszeć jak dziecko jest straszone telefonem do ojca-a może u Ciebie tego nie słychać? Dlaczego więc piszesz że to ojciec nagrywa? Do wszystkich-zgadzam się z Wami to już nawet nie patologia,to sadyzm by znęcać się nad dzieckiem.
|
|
No i w związku z tym co zrobiłeś?Wstawiłeś temat na forum?A co dalej...?Jak myślisz ,pomogło to dziecku?Wszędzie jest o tym głośno,tylko co z tego skoro każdy potrafi tylko gadać.Szkoda słów.
|
|
W związku z tym że nic nie mogę zrobić to wstawiłem to na forum Omania Może inni dadzą radę coś z ty zrobić??Choć by i Ty.
|
|
no chyba jednak coś dało...
|
|
Pewnie dało.No i co Panie biess(pieczny),kto nagrywał te rozmowy????????????Oglądał Pan Tomasza Lisa na żywo?????????
|
|
dopóki matka z ojcem nie zrozumieją że najważniejsze jest dobro dziecka to sytuacja Szymona w tej rodzinie jest tragiczna, Wiadro zimnej wody na opamiętanie się jednej i drugiej strony by się przydało. ewita
|
|
ewita napisał(a): > dopóki matka z ojcem nie zrozumieją że najważniejsze jest > dobro dziecka to sytuacja Szymona w tej rodzinie jest > tragiczna, > Wiadro zimnej wody na opamiętanie się jednej i drugiej strony > by się przydało. >
|
|
nie nie oglądałem Pani Omania może jakiś link do tego programu jest w necie???????Może Pani by była tak łaskawa i podała to więcej z nas by mogło to zobaczyć??????
|
|
http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/tomasz-lis-na-zywo/wideo/14032011/4024202 Już mam i podaję tym którzy chcieli by to obejżeć
|
|
Omania miałaś rację SORKI.Ojciec nagrywał te rozmowy. a jakie wypływają z tego wnioski???Na pewno każdy ma jakieś zdanie na ten temat.Pozdrawiam
|
|
tragedia...biedny chłopczyk..az się poryczałam..:((( ta matkę trzeba odizolować, leczyć,leczyć i jeszcze raz leczyć......
|
|
dziewczyno czujesz sie swietnie?
|
|
|