czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
basen

http://www.4lomza.pl/foto.php?id=78193

co to jest? STODOLA????? Mam nadzieje ze w srodku wyglada jak basen, nie liczac tego ze znajduje sie tam "dziura" z woda. Jak to zobaczylam to nie sadze by to w jakikolwiek mialo zdobic miasto- osiedle! wiem ze najwazniejsze jest to, by to funkcjonowalo, bymy mogli spedzic mile chwile wolne od pracy, ale mogloby to wygladac duuuzo lepiej, moze to tylko nie udana fotka?- "mam nadzieje"

zycze milej zabawy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: basen

I to jest właśnie POLAK. Jak nie ma basenu to źle, jak zrobili jeszcze gorzej... bez komentarza

jaka pacjentka ogarnij faze bo nasle na Ciebie Szatana i wtedy bedziesz sie cieszyla ze wszystkiego nawet z 10 nowo otwartej biedronki. Ps. szatan Cie obserwuje

juz trzese portkami;) Wyrazilam swoje zdanie na temat wygladu basenu, jasne ze sie ciesze ze wogole cos powstaje w tej Lomzy, ale jesli juz powstal to uwazam ze powinien wygladac reprezentacyjnie- i tyle! Wy zas cieszycie sie z byle gowna, jak dla mnie to zamydlenie oczu i juz!

wy to ludzie macie jakieś odchyły nie macie wszystkich w domu basen kosztował Łomżę ponad 35 mln. to kur*a miejmy nadzieje ze to niej est zwykły basen tylko luksusowy basen ma być za tako kasę i jeszcze 25 ma być termin odpysknięcia go już jedna kara zapłacona może teraz może będzie lepiej chyba jak najpoważniejsza inwestycja jak na Łomżę to raczej chlewu nie odjebią ale władze Łomży stać na wszystko :) bo był problemy już ze szpachla odchodziła ze ściany pękają ze strach był ze niema go kto odebrać i z tego nim zbudowali już poprawki i stąd te późne daty oddania

No wlasnie, jak dobrze zauwazyl ALWARO- troche to kosztowalo, wiec niech to ma rece i nogi. Co do kary jaka zaplacili czy beda placic, no to coz... ja uwazam ze jakby tak uczciwie byly wlozone te pieniazki, to i kar by nie bylo.

Ale... moze ktos buduje sobie domek?:)

Zycze dobrej zabawy i milych wrazen na basenie.

o weź człowieku z domu nie wychodzisz nie widziałaś basenu?
Mi się basen bardzo podoba :) Mam nadzieje że będzie coś fajnego z chęcią wybiorę się chociaż pływać nie umiem ;p

Basen hmm, zgodze sie z poprzednikami - nie najlepszy, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;)

Poprosze o waszą opinie - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410
:)

widziałem basen ale kur*a człowieku to na pokaz ma być to ma być do użytku dla ludzi do pływania z korzystania z tych cudów co tam po mąt-owali na *** podziwiać basen z zewnątrz właśnie zanim go odali do użytku to już poprawki muszą robić bo się sypie i kto tu jest pobier*olony??bo na pewno nie te firmy co go robiły

wiem, że znacie kogoś kto był w druskiennikach i taki basen to pewnie nie na waszym poziomie nie, ale ja chętnie będe z niego korzystał:)

Ja może się wypowiem troszke.
Pływalnia to nie aquapark więc ci co jeździli sobie na Litwe pluskać niech nie porównują.
Co więcej w Suwałkach jest spora konkurencja dla naszych sąsiadów.

Pływalnia w Łomży ,może to nie szczyt możliwości miasta Łomża ,ale z takiej pływalni będą ludzie zadowolenii.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

dobra. narazie czesc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org