Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kantówka, krawędziak gdzie? |
Orientuje się może ktoś gdzie w Łomży dostanę kantówkę, krawędziaki w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kantówka, krawędziak gdzie? |
W Łomży to nie wiem,ale wiem ,że w Jeziorku bez problemu dostaniesz kantówką w okolicach Milano.
|
|
poznańska zaraz za torami
|
|
Pewnie w tartaku na Poznańskiej, a jak nie to na pewno w Jedwabnym. Jak szukać w Łomży to się przejedź na tę stronę gdzie mają hurtownie budowlane (Magazynowa, Przemysłowa, Poligonowa) i tam najprędzej podpowiedzą gdzie.
|
|
W tartaku jak nie mają to zawsze ci przetrą na zamówienie tylko zależy do czego to potrzebujesz, bo tam jest drewno typu tzw. "ptasiego", tzn. wczoraj na drzewie ptaki jeszcze śpiewały, a dzisiaj masz kantówki. Jeśli ci chodzi o drewno suche, to salon drzewny na Zjeździe lub w zakładzie stolarskim gdzie robią w drewnie, dla przykładu na Sikorskiego jadąc od Nowogrodzkiej masz taki zakład w podwórku przed nową strażą, szyld jest przy drodze. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Właśnie słyszałem o czymś na zjeździe że tam dostanę ale nie wiem w którym miejscu to jest :)
|
|
Dokładnie jadąc w kierunku Piątnicy przed tym nowym Lidlem po lewej stronie pisze jak byk "Salon drzewny Gerłowski", pewnie jest i stronka z kontaktem, lecz jak chcesz to możesz przedzwonić w poniedziałek, numer nie powinien się zmienić bo mam go jeszcze ze starego sklepu z Woziwodzkiej, o cenę i szczegóły możesz dopytać. Nr tel. 86 215 11 34 ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |