Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rolety na wymiar |
gdzie w łomży lub okolicach można zamówić rolety na wymiar oprócz carpeximu, bo tam są niesamowicie drogie. Mam na myśli takie w prowadnicach więc nie takie zwykłe jak są na ogół w sklepach. Chodzi tez o to by nie uszkadzać okna przy montażu oraz żeby nie wiercić dziur w ścianach dziękuję za podpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rolety na wymiar |
Zapraszamy do Sklepu Budowlanego na ulicę Broniewskiego 10. Wymierzenie rolet, wycena, i upusty :)
|
|
jakiś kontakt, żeby umówić się na pomiar?
|
|
|
Ja mam z tej firmy i polecam :) http://www.vindov.com ...........................................
|
|
drogie ? he
|
|
Twardowski pawilony ABC , stara firma , sam robi.
|
|
Polecam Pana Zbyszka, ma sklep na Małachowskiego pod filarkami z materiałami budowlanymi.
|
|
kiedys chyba były rolety na mickiewicza ale nie wiem dokładnie gdzie może ktoś się orientuje
|
|
Polecam Roletix na Sikorskiego produkują sami ,a co do ceny i jakości niema konkurencji.Ja na mieszkaniu zaoszczędziłam 300 zł. Pozdrawiam
|
|
A macie porównanie z roletami z sieci? Bo sam zastanawiam czy nie zamówic przez internet....
|
|
U Pana Adama na ul.Krótkiej na przeciw Sympatii
|
|
Jak coś to roltex a nie roletix
|
|
Roletix niby producent a ceny wcale nie takie tanie
|
|
Dywan powieś albo kocem zasłoń ...
|
|
W okolicy jest wiele sklepów
|
|
Zastanów się nad roletami tzw plisy. Świetne można je ustawić u dołu okna na górze czy pośrodku jak słońce świeci w oczy.
|
|
Malma montaż rolet nie uszkadza okien. Przyczepia się na taśmę klejącą, a te profesjonalne na bardzo małe wkręciki, które nie przebijają się do warstwy gazowej okna.
|
|
Joanna nie stać cię. Dziadując wklejaniem linków do pseudo firemek nie dorobisz się nawet rolet.
|
|
A sprawdzaliście może kiedyś sklep Lestore? Mają w dobrej cenie rolety dzień i noc na wymiar, poza tym wydają się być dobrej jakości, ale wolałbym potwierdzić. Z góry dzięki
|
|
W sumie samo posiadanie rolet na dzień dzisiejszy jest bardzo fajną sprawą i ja właśnie również na tych elementach bardzo się skupiam. Jestem zdania, że wiele ciekawych informacji na ich temat znajdziemy na pewno w sieci. Muszę dodać, że mi spodobało się to co napisano w https://intdesign.pl/dom/jakie-rolety-dachowe-wybrac i na pewno fajnie jest wiedzieć jakie rolety dachowe wybrać.
|
|
Zainteresowanym mogę polecić ofertę firmy, z której sam skorzystałem i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych rolet, żaluzji lub markiz, to polecam Wam sprawdzić ofertę firmy Świat Rolet na stronie - https://swiatrolet.pl .
|
|
Dokładnie jest to coś bardzo istotnego i ja jeszcze chcę powiedzieć, że także bardzo istotną sprawą jest to aby właśnie wiedzieć czy wybierać plisy czy może rolety dzień i noc. Uważam, ze niezwykle fajnie o takich sprawach napisano w https://blogdoroty.pl/plisy-czy-rolety-dzien-noc-co-wybrac/ więc ja również zachęcam was do czytania takich wpisów.
|
|
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić Wam firmę Letyro. Zamówiłem u nich rolety zewnętrzne do mojego domu, i jestem bardzo zadowolony. Mam trochę niestandardowe okna, ale i tak dopasowali rolety doskonale do każdego z nich. Montaż był błyskawiczny, a jakość rolet na najwyższym poziomie. Prosta obsługa to kolejna zaleta.
|
|
Jakby ktoś nie wiedział jakie rolety, plisy czy żaluzje wybrać polecam blog Geo Zone. Znajdziesz tam mnóstwo praktycznych porad, które pomogą Ci w wyborze odpowiednich osłon okiennych, dostosowanych do Twojego wnętrza i potrzeb. Geo Zone to nie tylko informacje o produktach, ale także inspiracje i nowinki z branży, które mogą ułatwić podjęcie decyzji. Niezależnie od tego, czy szukasz rozwiązań funkcjonalnych, czy estetycznych, blog z pewnością dostarczy Ci wartościowej wiedzy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |