Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sniardwy |
czy jezioro sniardwy jest jeszcze zamarznięte?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sniardwy |
Tak
|
|
Hahaha. O się ***** obudził !!! Hahahahahahaah ;]
|
|
najlepiej łowić na środku jeziora. Tam najgrubszy lód. hahaha ma ze 30 cm. Ludzie.!!! Dobrze że nie zapytałeś się w czerwcu bo wtedy jeszcze grubszy!!! hahaha ;]
|
|
nic się nie znacie w ta niedzielę 2 samoloty lądowały ( i kręciły coś do filmu) strażnicy 2.5 tonowym patrolem śmigają...
|
|
Dane z dnia: 11.03.2011 Grubośc lodu 25 do 40 cm. Pokrywa śnieżna ok 5 do 10 cm. Śnieg mokry. KOMUNIKAT LODOWY W zwiazku z dodatnimi temperaturami jakie w godzinach dziennych panują od kilku dni i temperaturami ujemnymi w godzinach nocnych ( do - 10 st. C ) pokrywa lodowa pod warstwą śniegu stała się bardzo krucha i pokryta licznymi pęknięciami, które w każdej chwili mogą zmienic się w szczeliny wolne od lodu. Pomimo pozornie jednolitej warstwy lodu pokrywającej jezioro Śniardwy Mazurska Służba Ratownicza stanowczo odradza poruszanie się po lodzie samochodami. br1
|
|
jest jak ****
|
|
jest jak c.h.u.j
|
|
sexoholik zmień nicka frajerze na 500PLN
|
|
Rusel a Ty z czego się cieszysz? Lód na jeziorze czasem jest nawet w maju.
|
|
Wczoraj byłem i jest ok. Sam śmigałem autem co wazy 2.5 tony!;) Wjeżdżałem w Głodowie obok rybaczówki. Na początku miałem obawy ale jak zobaczyłem grubość lodu i śmigający rybacki traktorek to się odważyłem!Dziś wjeżdżać nie radzę bo nie było w nocy mrozu a wczoraj późnym popołudniem było kilka cm wody na lodzie w takich warunkach lodu szybko ubywa!Chodzić śmiało można ja zamierzam lecieć jeszcze w niedzielę i na tym zakończyć sezon podlodowy! życzę "połamania kija"!Ps.gdzie łowisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |