niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzura i makijaż ślubny w Łomży

Witam! Dziewczyny jakie salony fryzjerskie, kosmetyczne, fryzjerki, makijażystki, kosmetyczki itp. w Łomży byście mogły polecić na wykonanie fryzury, makijażu i manicure'u ślubnego? dobrze by było, jakbym mogła być czesana i malowana w jednym miejscu, a nawet skłonna bym była zaprosić np. panią makijażystkę do wykonania mi make-up'u w moim domu. za jakiś czas odbędzie się mój ślub, a chciałabym w tym dniu uniknąć stresu związanego z "ulepszaniem" mojego wizerunku i zamartwianiem się, czy na pewno będę "zrobiona" fachowo. chciałabym dobrze wypaść na żywo i przed obiektywem. czekam na Wasze opinie na powyższy temat!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzura i makijaż ślubny w Łomży

hej
na ul.Krótkiej bardzo ładnie czeszą;)

na Hipokratesa 4 Estetica POLECAM

fotki to wiem gdzie bym robił http://www.photoblog.com/olszewski

:))))

Żadna fryzjerka i kosmetyczka mająca swój salon, zwłaszcza w sezonie nie przyjdzie Cię do domu czesać i malować, chyba, że się szarpniesz niezłą kasą. Co więcej takich tematów było mnóstwo i ciągle są na bieżąco - WYSZUKIWARKA NIE GRYZIE, A MYŚLENIE NIE BOLI!

Hej. Ja tez polecam salon na Hipokratesa 4 ,, ESTETICA"" Pan Mariusz umie naprawdę doradzić, upięcia są super i trzymają się do poniedziałku. Sama się przekonałam jak robił mi upięcie na mój ślub. Naprawę sympatyczny chłopak i zna sie na rzeczy. i ceny nie sa wygórowane. przyjemna atmosfera i wogóle. POLECAM

Na mieście przy starym rynku w ciągu tam gdzie jest lodziarnia malina zakład kosmetyczny śliczny makijaż robi Pani Krzysia i bardzo trwały poleca:) paznokcie również można tam zrobić.

zależy mi też na namiarach na osoby prywatne, które znają się na rzeczy

kasia polecam Belle Damme na 3 maja, Pani Marta robi równie świetne i trwałe makijaże co Pani Serafińska, która jest świetna, paznokcie i fryzure też tam zrobisz, i z tego co sie orientuje to jest mozliwość, żeby Pani Marta dotarła do ciebie do domu w dniu ślubu, chociaż tu nie mam pewności bo malowałam się u niej w wjej salonie. Ale polecam, bo wszystko było super i bardzo trwałe, tylko wiem, że terminy też ma gęsto pozajmowane więc radze się zorientować jak najszybciej.

Zdecydowanie Serafińska!!! Odradzam rusałkę przy wyszyńskiego ! Tone tapety nawala

Fakt, popieram Mariusz bardzo ladnie maluje i scina wlosy. Umie dobrac kolor i doradzic - polecam :)

Witam, jestem w stanie spełnić Pani oczekiwania.
Proszę o kontakt : sweetgirl163@wp.pl

grzybek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org