czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boję się swojego męża

Kto oglądał program Uwaga w TVN 8 marca o nauczycielce ze szkoły drzewnej, dowiedział się o jej nieszczęściu w osobie sadystycznego zwyrodnialca, jakim ma być jej ślubny.
Osobiście nie bardzo jestem do takiej wersji sprawy przekonany. Wydaje mi się, że chodzi raczej o puszczenie chłopa w skarpetach tak, żeby mu poszło w pięty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boję się swojego męża

i grubo się mylisz w tym rozumowaniu .Trochę bliżej znam sprawę i wiem , że sadysta i tak delikatnie został opisany.

ja ogladalam rowniez znam te pania ale niegdy bym nie pomyslala ze cos takiego ja spotkalo

tak czy siak współczuję kobiecie..napewno życia usłanego różami nie miała a wiele jest takich tylko milczą bo się boją i wstydzą.. W mojej rodzinie też był podobny przypadek..nikomu nie życzę tego strachu który przeżywa matka z dziećmi..

@ErPeEm

No tak, "osobiście nie jesteś przekonany/-a". To może nie wypowiadaj się na temat swoich wątpliwości, bo ja jestem osobiście przekonana, że możesz wyrządzić krzywdę kobiecie takimi tekstami. Piszę, że możesz, bo sama nie znam sprawy. Ale w odróżnieniu od Ciebie, daleka jestem od wygłaszania swoich sądów na ten temat. Nie wiem - nie wypowiadam się w kwestii prawdy bądź nie.

Bardzo współczuję kobiecie, jeśli jest tak, jak mówi. Nie ma chyba nic gorszego niż wieczny strach o własne dziecko.

Jeśli ktoś tu kogoś krzywdzi, to najwyżej telewizja, która przegina przedstawiając kobiecinę uciekającą przed wrednym mężem do koleżanek czy wręcz nocującą na klatkach schodowych. Zamiast udać się do matki mieszkającej po sąsiedzku w M4.
A poza tym duuuuuuuużo więcej niepochlebnych opinii na ten temat można poczytać sobie na forum strony internetowej uwaga.tvn.pl

ale ten pan wiele lat za granicą przebywał, to kiedy ją gnębił??????
Jak wrócił to kupił jej C3 nowe , to jak to???
A w ogóle to ta Pani społeczniczka, i w SP10 i W Muzycznej i do rady Miasta i animator kultury !!!!!!!!!!!!!!
To może czasu dla męża zabrakło, i chłopina swojego dochodził!!!!!!!!!!!
A obiad chłopu i coś tam bo każdy facet potrzebuje odrobinę zainteresowania( jak każda kobieta)

Jakie nowe C3 chyba nie wiesz o czym mówisz to nie on kupił...Widać mało wiesz...

Moze bombis to wlasnie ten mezulek...

bo babę to trzeba krótko

To tak jak i Czesia;-)

Znam kobietę od lat i powiem tylko, że nie wierze w ani jedno jej słowo.
Widziałem kiedyś jak chłopina zebrał od niej niezły opierdziel na jednej imprezie, tak nie robi kobieta zastraszona.

Widzę, że w polityce się nie udało to próbuje w TV zaistnieć.

Nieważne,czy to prawda,czy nie.Z takimi srawami nie chodzi się do telewzji.Są od tego inne instytucje.Tą sławą robi krzywdę sobie i swojej rodzinie(i nie mam na myśli męża)

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

Chyba ze inne instytucje maja cala sprawe gdzies wtedy niestety w tym panstwie trzeba isc do telewizji i narobic szumu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org