Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Navi Project ul Mickiewicza 27 18-400 Łomża |
Witam. Miałem przyjemnosc skorzystac z niedokonczonej usługi tego serwisu. Serwis niekompetentny, amatorski a w dodatku gburowaty własciciel ,jakby łaske robil kiedy potencjalny klient chce aktualne mapy do orginalnej nawigacji.Po 2 godzinach niepowodzenia i zapytania się miło wlasciciela czy ,,długo jeszce" własciciel odpowiada ,,jesli sie panu nie podoba to zamuwie panu z serwisu plyte za kosmiczna sume albo otwieramy drzwi i moze pan sobie jechac ". Podejscie do oczekujacego na usługę jest lekceważące i chamskie. Jednym slowem nie polecem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Navi Project ul Mickiewicza 27 18-400 Łomża |
.....zamuwię panu plytę......, pisze się przez Ó . Jeżeli podejście było by chamskie zapewne nie usłyszał byś słowa Pan. Cóż za auto wstawiłeś do zrobienia?? Ja robilem tam passata i było oki , serwis chyba nie jest amatorski jak się w ciągu godziny przy mnie trzy auta zjawiły. No ale może twój przypadek jest inny , napisz cos więcej.
|
|
Masakra ...
|
|
w ASO bys na hale nie wszedl i bys nie marudzil. Z twoim podejsciem tez bym cie pogonil! a co oni tak za godziny licza?! Chyba za usluge placiles to jak widzisz ze lekko nie jest to na **** dupe trujesz? Ciekawe do kogo teraz pojedziesz hahaha :)
|
|
Gosc jest do tego stopnia beszczelny ze zadzwonil i obrazil mnie wyzwiskami za negatywna opinie.To sie nazywa tupet. Pojade do servisu ASO i przynajmniej zostane potraktowany jak klient.
|
|
A to burasy ja pitole tak samo jak w andaro trzeba sie prosic rzeby frajerom zostawic kase na chleb. Ja olalem burackie zachowanie i jezdze do foty taniej i mila obsługa. Dobrze zrobiles fiutowi Pozdro
|
|
To prawda nie raz spartaczyli robotę, kumpel zostawił u niech auto to przegrzebali samochód (co się okazało po fakcie) tez nie był zadowolony z podejścia do niego. Jedz do innego masz inne miasta nie on jeden jest tych sprawach dobry. Na chama trzeba chama.
|
|
Nie macie bladego pojęcia, właściciel Navi Project zna się na rzeczy, przez wiele lat był nawigatorem na Boeingu 737, do dziś aktualizuje mapy dla LOT-u i WIZZAir, tworzył oprogramowanie do rakiet taktycznych ziemia - ziemia stosowanych w Iraku za co został doceniony przez samego Busha ;)) a wy jesteście po prostu zawistni bo ma chłopak profesjonalny warsztacik.... Halski nie daj się cwelikom, pozdrawiam
|
|
yo
|
|
Nikt nie zaprzecza ze się nie zna ale jak podchodzi do ludzi, do jego klijetów. Napewno natrafi na nie jednego ktory przytemperuje chamskie zachowanie.
|
|
chyba przed monitorem przytemperuje, tak jak wy wlasnie! zawistni i zazdrosni!
|
|
Zebyscie wy mieli tyle doczyniena na codzien z tumanami i odpowiadaniem na milion durnych pytan tez w koncu puscily by wam nerwy. Znam tego pana i jesli sie z nim rozmawia konkretnie tez jest konkretny. Potraktowal cie jak patafiana bo pewnie nim jestes i skoncz pisac tutaj te wypociny. Co do umiejetnosci itd ma niemal zawsze najnowszy soft - menu, lektora, mapy itd PIERWSZY W POLSCE i wie co ma z tym zrobic.
|
|
hehe. Niech se ma a napewno nie pierwszy w Polsce. A tak wogle czy piratowanie jest legalne??? Mapy i Softy?
|
|
Nie koniecznie musi to być piratowanie. Tłumaczenia mogą robić sami, a navi odblokowywać i wgrywać programy (znane) z licencją, sporo tańsze od wymaganych przez producentów aut doliczających swoją "działkę". Mogą również aktualizować navi oryginalnie instalowane w autach. Myślę, że legalnie prowadzony biznes nie pozwoliłby sobie na "piratowanie".
|
|
adam85: NA PEWNO pierwsi w polsce bo sami pisza softy wlasnie w takiej smierdzacej Lomzy co moze sie wydawac dziwne... ale tak jest !
|
|
kloszard; to pewnie ty dla niego pracowales i podprowadziles program, slyszalem ze jakis typek pracowal dla niego i wydymal go w du......pe wykradl z kompa co potrzeba i zarobil kupe kasy. Jeden wielki przekret.
|
|
adam85:jak nie znasz sprawy to sie nie odzywaj i nie pisz glupot na tym forum
|
|
witam:) Pozdrowienia calej ekipy cw.li z navi-project :) p.s jeszcze tej jeb..ej firmy CBŚ nie zamknol:D no tak to jest jak wlasciciel placze na CBŚ to mozna robic wszystko:D ale k..wa do czas:D nie dlugo wracam bo juz mi sie kasa konczy:D wiec bede:D badz czujny POLICJANCIE:D
|
|
lepiej byc zlodziejem niz ku.wo i cwe.em!!!!!!!!!!!!!
|
|
Po to jest firma zeby odpowiadac nawet na tandetne pytania. Po to jest firma zeby znajac na nie odpowiedzi zarabiac. A jak wlasciciel jest nieprzyjemny to go olej... Nawigacje mozna sciagnac z internetu i po co przeplacac? :) Ja tam bylem raz ale nie mieli trzymaka do nawigacji ;]
|
|
Witam, chcialbym serdecznie przeprosic firme Navi-Project za oszczerstwa i falszywe pomowienia pod jej adresem, jakich dopuscilem sie na tym forum. Moje uwagi na ich temat byly bezpodstawne i nieprawdziwe. Sam zachowalem sie jak ostatni ........... (wstawcie sobie zwroty z moich poprzednich postow:), nie wypada mi tak o sobie pisac :/ , ogladalem ostatnio serial W-11 i poniosla mnie troche fantazja:) Jak by mi znów odbilo nie zwracajcie uwagi mam czasem takie loty. Jescze raz serdecznie PRZEPRASZAM !!!!!!!! Patryk
|
|
Autor: 100mario (---.89-161.tel.tkb.net.pl) Data: 04-01-11 21:42 Nie koniecznie musi to być piratowanie. Tłumaczenia mogą robić sami, a navi odblokowywać i wgrywać programy (znane) z licencją, sporo tańsze od wymaganych przez producentów aut doliczających swoją "działkę". Mogą również aktualizować navi oryginalnie instalowane w autach. Myślę, że legalnie prowadzony biznes nie pozwoliłby sobie na "piratowanie". poziom ohoho gratulacje
|
|
Siema:) to az tak dlugo zajelo Ci na zalatwienie HASLA DO mojego konta na forum i napisanie tego smiesznego postu ( !!!!!!!!!!!!Witam, chcialbym serdecznie przeprosic firme Navi-Project za oszczerstwa i falszywe pomowienia pod jej adresem, jakich dopuscilem sie na tym forum. Moje uwagi na ich temat byly bezpodstawne i nieprawdziwe. Sam zachowalem sie jak ostatni ........... (wstawcie sobie zwroty z moich poprzednich postow:), nie wypada mi tak o sobie pisac :/ , ogladalem ostatnio serial W-11 i poniosla mnie troche fantazja:) Jak by mi znów odbilo nie zwracajcie uwagi mam czasem takie loty. Jescze raz serdecznie PRZEPRASZAM !!!!!!!! Patryk) PEWNIE ZNOWU PLAKALEŚ NA CBŚ LUB POLICJI I PODALI CI MOJE HASLO :D LUDZIE UWAZAJCIE NA TEGO CZLOWIEKA!!!!!!!!!! DZI.KO ALBO kAROLINKO nie ogladam W11 tak jak ty :D wiem dokladnie kim byles,jestes i bedziesz :D wiesz gdzie koncza tacy cwe.e jak ty :D Jeszcze raz bedziesz opowiadal glupoty moim kolegom to cala Łomża dowie sie kim byles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam PATRYK:)
|
|
To nie jest miejsce na załatwianie takich spraw
|
|
Widac kolega z navi project nie przepada za krytyka. Wstyd! ;]
|
|
po pierwsze, każdą firmę bez znaczenia jaka to branża weryfikuję rynek !! Firma NAVIPROJECT ma się dobrze, działa na rynku jest liderem (sami piszą programy i to inni klęczą o to by z nimi współpracować) i innych kuta.ków ma w pi.dzie, po drugie, szanowny "lomzyniaku" reklama dzwignią handlu, więc bez znaczenia czy mówią o tobie dobrze czy źle, ważne, że mówią, dlatego nawet taki "krytyczny" temat na forum regionalnego portalu jest darmową reklamą co się przekłada na korzyść dla właściciela :) po trzecie, szanowny "lomzyniaku" jak pojedziesz do ASO to nie wiem czy się wypłacisz (chyba że jestes managerem wyższego szczebla w szanowanej instytucji finansowej), a inne przedsiębiorstwa zajmujące się takimi usługami znajdują się w odległych krańcach naszej ojczyzny, więc NAVIPROJECT dyktuje tutaj warunki !! po czwarte, "malutki" pokazuje swój poziom intelektualny wypowiadając się na temat swojego pracodawcy wulgarnymi epitetami (nie ważne jaki był Twoj pracodawca, dzięki niemu miałeś środki do życia, smutne jest, że takich rzeczy nie potrafimy doceniać) i co najważniejsze przyznaje się do kradzieży - delikatnie mówiąc jesteś inwalidą intelektualnym decydując się jeszcze na zabieranie głosu w tej kwestii :( choć zauważyłem, że w pewnym momencie padło też słowo PRZEPRASZAM i ŻAL za grzechy a po piąte, pozdrowienia dla podmiotu krytykowanego (całe NAVI) i po szóste, troche się rozpisałem, spać się chce, ocena sytuacji obiektywnym okiem zakończona !!! Viva la vida
|
|
Autor: dg (---.play-internet.pl) Data: 09-03-11 23:55 (...)po czwarte, "malutki" pokazuje swój poziom intelektualny wypowiadając się na temat swojego pracodawcy wulgarnymi epitetami (nie ważne jaki był Twoj pracodawca, dzięki niemu miałeś środki do życia, smutne jest, że takich rzeczy nie potrafimy doceniać) No za darmo to nie pracował. Miał środki do życia, a pracodawca miał świadczona pracę więc nie mój tak jednostronnie, jakby za darmo dostawał.
|
|
ok kolego ale niech gość doceni to, że miał możliwość pracy a nie klepał bide i siedzial na kuroniu w UP !! wielu mogłoby wtedy byc na jego miejscu, ale jak widać gość sie okazał złodziejem Viva la vida
|
|
jak jestem zlodziejem to niech idzie na policje(on lubi tam chodzic :D) a ty dg specjalnie zalozyles nowe konto na forum zeby swojemu koledze ch.ja z d.py ustami wyjac :D to powodzenia:)
|
|
tej synku, gałe opier..lac to Ty powinieneś do końca życia i jeszcze byś się nie wypłacił, z pełną odpowiedzialnością to mówię bo znam sprawę :] !!! a co do konta to nie lubię komentować beznadziejnych postów na tym regionalnym portalu (które swoją drogą w większości są Twojego poziomu), szczerze mówiąc to nie myślałem, że będę musiał to znów pisać, ale widocznie nie rozumiesz tekstu pisanego więc powtórzę ... "jesteś inwalidą intelektualnym decydując się jeszcze na zabieranie głosu w tej kwestii" nadal nie rozumiesz ?! Viva la vida
|
|
wydaje mi sie ze starczy juz prania brudów, patryku tak jak pisze dg przyznałes sie publicznie do tego ze okradłeś właściciela... z tego co sie dowiedziałem byłeś jego najbliższym kolega wiec dziwie sie ze jeszcze masz czelność wypisywać jakieś oszczerstwa i szantażować go na publicznym forum, różne ludzie grzechy popełniają ale okraść swojego przyjaciela i do tego póżniej jeszcze robic mu koło dupy przerasta wszystkie możliwe normy, łomżyńska policja napewno czyta te forum wiec uważaj zeby sami sie za ciebie nie wzieli, nie znam cie ale jezeli spotkal bym cie na ulicy sam napluł bym ci w twarz takich ludzi jak ty powinno sie zamykac na długie lata, dużo firm było opisanych negatywnie na forum i dotknęło to nie jedna publiczna osobe zazwyczaj bezpodstawnie ale oczywiscie kazdy oszczerca wypowiada sie tutaj anonimowo a ty jestes za granica to o czyms swiadczy.
|
|
Kazdy czlowiek ma sumienie, wie, jak bardzo ciezko jest zyc, gdy jest ono mocno obciążone, wiec ów Pan (Patryk), ktory przyznal sie, ze jest zlodziejem napewno ma bardzo przykre i smutne zycie i nie ma sensu prac brudow, wyzywac sie, straszyc czy szantazowac - czekanie na sprawiedliwośc czasem moze trwac dlugie lata, ale warto na nią czekać, uwierzcie - wiem cos o tym:))) pozdrawiam
|
|
dg to ty jesteś inwalidą intelektualnym bo nawet nie umiesz czytac postów ze zrozumieniem i jak znasz sprawe to tylko z jednej strony ktora uslyszales od karolinki lub jego kolegi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |