Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POMOCY |
Mam nietypową prośbę. Czy ktoś może wie w jakiej książce mogłabym znaleźć obraz Williama Blake'a "Anioł dobra i zła" ? Szukałam już w wielu książkach, ale nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POMOCY |
http://grono.net/gallery/photo/65056562/
|
|
a dlaczego w książce???
|
|
potrzebuje tego w ksiazce bo musze napisac w bibliografii gdzie znalazlam ten obraz ... znalazlam go w internecie ale w bibliografii lepiej jak jest napisana ksiazka
|
|
Rozumiem , w przekładzie może być trudno znależć spróbuj wpisywać w wyszukiwarce zapytania po angielsku to znajdziesz napewno coś, ale też w angielskim.powodzenia
|
|
http://malarstwo.awardspace.info/malarzed813.php
|
|
|
Wielkie dzięki za dobre chęci, ale niestety mi to mało pomogło :( wszędzie gdzie szukam są obrazy Blake'a ale niestety nie ten ktory mnie interesuje... juz nie wiem gdzie moge tego szukac :(
|
|
Poszukaj w `Sztuce Świata`,powinno być w VIII tomie.Możesz też sprawdzić w książce `Sztuka i czas`,jeśli Blake,to w II części,ale bardziej prawdopodobne,że coś znajdziesz w tej pierwszej pozycji. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
|
Przecież ona nie szuka obrazu,tylko książki,którą może wpisać do bibliografii... ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
dzięki na pewno sprawdzę :)jesli ktos jeszcze zna jakies ksiazki to prosze o pomoc :)
|
|
Czasopismo tez możesz wpisać do bibliografii,prawda? Kiedys wychodziło takie o tytule,,Wielcy Malarze",jeśli pogrzebiesz w bibliotece,to powinnaś na coś trafić. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
tak, czasopismo tez moze byc :) poszukam moze bedzie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |