Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KMKM& MPK Kasowniki Pixel |
Nie skasujesz biletu pogniecionego/zagiętego Kasownik takich biletów nie przyjmuje. Każdy kto chce aby taki bilet można było skasować, to musi go nieco wyprostować. W Warszawie pogięty bilet nie podlega kontroli. Również tak powiano być w Łomży. Mandat 110 zł dałby do myślenia pasażerom łomżyńskiego MPK. Takie jest zdanie klubu na temat biletów i pasażerów. KMKM Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KMKM& MPK Kasowniki Pixel |
moje też
|
|
Bilet w MPK jest jak dokument tożsamości. Powinien być w stanie nieuszkodzonym :):)
|
|
Ja jeżdżę i żaden mi bilet nie potrzebny;-)
|
|
Może powinni wprowadzić automaty ze specjalnymi pokrowcami na bilety?, byłoby przynajmniej smiesznie.
|
|
Niedługo będzie Bilet elektroniczny zostanie ponownie ogłoszony przetarg KMKM Łomża
|
|
Co ty piiierrddoollisszz? Myślisz, że specjalnie ludzie gniątą sobie bilety? To niech zrobią je z lepszego papieru, a nie z papieru toaletowego.... O.o ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
A ten bilet elektroniczny to wielkie g***o, żeby był taki jak w Wawie to tak... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
to będzie bilet elektroniczny Karta miejska spersonalizowana taką jak mają suwałki Warszawa KMKM Łomża
|
|
będzie podwyzka biletów KMKM Łomża
|
|
No w życiu byśmy na to nie wpadli. To jest chyba oczywiste, że jak wprowadza się jakieś zmiany na "lepsze" to następuje podwyżka. Bilety i tak są drogie a jeszcze będziecie podnosić ich ceny, weźcie przykład z Warszawy czy też innych miast na których się wzorujecie i wprowadźcie bilety dobowe zamiast tych durnych sześcio-przejazdowych.
|
|
I co kolego Jarku? glupoty gadasz. Pognieciony bilet jest niewazny? buhaha Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
mam 2 dychy pogniecione? Mam wyrzucic bo sa "nie wazne"?:)
|
|
jak ci sie uda skasować to twuj sukces jak nie to do kosza KMKM Łomża
|
|
Autor: KMKM Łomża (---.play-internet.pl) Data: 09-03-11 21:30 jak ci sie uda skasować to twuj sukces jak nie to do kosza ======================================================> Sukcesem będzie jeśli Ty zaczniesz korzystać ze słownika ortograficznego? Czy to tak ciężko spojrzeć na tekst przed wysłaniem? Nie widzisz, że wyraz jest podkreślony na czerwono?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |