Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AKCJA KRZYŚ W ŁOMŻY |
Dziś 31.07.2005 odbywa się i (odbył się) festyn organizowany przez Parafię Krzyża Świętego i Radio Nadzieja "Z NADZIEJĄ W DROGĘ - AKCJA KRZYŚ". Podzielcie się swymi wrażeniami z tego festynu. Kto był niech się wpisze na listę i coś napisze ;) na ten temat. Pozdrawiam BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AKCJA KRZYŚ W ŁOMŻY |
Bardzo fajna idea. ardzo milo zorganizowany festyn, bardzo duzo ludzi i bardzo dobry wystep Skaldow.
|
|
Mieszkam blisko Parafii Świętego Krzyża, więc słyszałem i widziałem z okna tą imprezę. Wrażenia? Nie mogłem zasnąć ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Huh w dzień spisz to co na starosć będziesz robił ? Impreza super, znani goście, ekstra auta Opla i Peugota - szczególnie nowe modele, występ Skaldów naprawde udany, no i cel Akcja Krzyś - trzeźwy i życzliwy kierowca-to jest to, wiele się mówiło o bezpieczeństwie i tym że po kielichu nie ma jazdy, oby pamiętali o tym wszycy
|
|
Drzemka po obiedzie to chyba normalna rzecz? ;] A sprzęt testowali już od rana... i powiem, że wtedy była lepsza muzyka w stylu umpa umpa bum bum. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Co do ilosci ludzi to raczej marna frekwencja, jak na lomzynskie warunki, po za tym idea sluszna, brawa naleza sie Mackowi Wislawskiemu za naprawde madre slowa, pierwsza tego typu impreza wiec nastepnym razem bedzie lepiej, bo teraz byla i sie odbyla, i dobrze.
|
|
snap to nie impreza masowa wiec frekwencja jak na festyn pariafialny wystarczajaca
|
|
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Mieszkam w bezpośrednim sąsiedztwie kościoła Pw. Krzyża Świętego. Jeszcze nigdy impreza organizowana przez parafię nie przeszkadzała mi w życiu. Doceńmy (parafianie) to iż nasi księża starają się coś dla nas zrobić, dla nas dorosłych i dla naszych dzieci. Mieszkałem w kilku parafiach, ale ta pod "wodzą" ks. Andrzeja jest najlepsza. Bardzo się cieszę iż mam takiego pasterza. Było bardzo fajnie. Szkoda że Hołek nie dopisał - cóż dużo stracił. Teo P.S. Nie przypuszczałem że Skaldowie są tak fajnie zagrają na żywo. Cieszę się, że są uznane zespoły, które na takich "parafialnych festynach" nie "olewają" sluchaczy i grają na żywo. I to jak?
|
|
nie podobalo mi sie tylko jedno, CZEMU jakis koles chodzil i wreczal wszystkim ulotki LPRu???? Agitacje polityczna sobie z festynu o bezpieczenstwie zrobil? Kto jest za to odpowiedzialny? Mlodziezowka z MW?
|
|
Kto jest odpowiedzialny? Może Mega Xionc Roku zwany przez klerofilów poufale xiendzem Andrzejem? Skoro on był organizatorem i coś takiego się działo, to chyba o tym wiedział, nie? Jednak przyznaję, że to chyba jedyna parafia w Łomży, która nie udaje, że coś robi oprócz zbierania kasy od swoich baranów na nowe marmury do świątyni, ale NAPRAWDĘ coś robi dla dzieci (szczególne "pozdrowienia" dla imć imiennika pewnego prałata z Gdańska). ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Biorąc pod uwagę, że na teren festynu każdy mógł wejść nie pytając o to organizatorów, nie winiłbym za to ks. Andrzeja. "Koleś" jest albo ideowcem (gratuluje wyboru "właściwego" guru), albo ma płacone za sztukę oddanej makulatury. Nie mógł przepuścić takiej imprezu. Swoją drogą, czemu ONI drukują to na kredowym papierze? Nie nadaje się do "właściwego" celu. ;-)))
|
|
Czemu na kredowym... Żeby ry... eee... tzn. twarz Pięknego Romana światłem wiekuistym biła Czytelnika po oczach... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
O ile sie nei myle to Radio Nadzieja bylo orgaznizatorem,a nie parafia. Nie byl to festyn parafialny, tylko festyn dla zmotoryzowanych. W tym miescie nic sie nie dzieje albo dzieje sie sporadycznei wiec byla to okazja to zrobienia czegos fajnego, ale nie wyszlo to do konca. A wlasnei powiedzcie mi dlaczego przy tej okazji nei bylo mozna zrobic jakiegos zlotu, parady itp?? Cel sluszny, idea tez wiec w czym problem??
|
|
SN4P - daj szanse organizatorom. To była pierwsza tego typu impreza. Poczekajmy. Dyrektor radia zapowiedział chęć organizacji tej imprezy cyklicznie - co roku. Może warto konstruktywne uwagi przekazywać na adres Radia Nadzieja. Ks. Krzysztof jest bystrym facetem, myślę że je uwzględni. P.S. Zwolnij trochę - masa literówek Ci się zakradła do tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |