Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompletny kretyn :) |
http://www.wgrane.pl/film/b050d98d0cc6977fdc5f3842b7bbb350 Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompletny kretyn :) |
Kompletni kretyni to zdecydowana większość tego forum.
|
|
a przodownikiem tej wiekszosci jest zalozyciel tematu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ale urwał ............
|
|
1 2 3 szatan patrzy...
|
|
patrzę w tym temacie panuje zło (666) ---------------------------------------------
|
|
a pstro to gdzie panuje?
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-03-11 14:46 a przodownikiem tej wiekszosci jest zalozyciel tematu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Przodownikiem w tym temacie jest ten kto wiecznie lamentuje i jęczy jak mu to źle w Polsce:):):) Wiesz adasiu o kogo chodzi prawda? :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Załozyciel tematu pewnie mało uprawia seksu, pewnie dlatego tyle w nim agresji :) Oddaj się beztrosko swym homoseksualnym pociechom i wyluzuj:) Trzecia rzesza mineła :) Hie
|
|
O mój sex to się nie martw :):) O swój lepiej zadbaj bo pryszcze ci powychodziły na gębę :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś-coś wreszcie podał nam swoje prawdziwe imię i nazwisko. No więc panie Kompletny miło pana poznać.
|
|
I ja się cieszę że wam jest miło :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 07-03-11 23:20 ktoś-coś wreszcie podał nam swoje prawdziwe imię i nazwisko. No więc panie Kompletny miło pana poznać. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nike zapomnijcie z tego skrzętnie skorzystać podrzutki Goebelsa:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Co za Nike? Ta warszawska? Oj mama chyba zostawiła otwartą spiżarkę z winkiem, bo coś bredzisz. Mogę ci mówic po imieniu, bo tak po nazwisku - Panie Kompletny - to zbyt oficjalnie.
|
|
Poczuj oddech szatana na swej brudnej twarzy wezmie Cie na dzwig i dokladnie zwazy....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |