Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gabinet kosmetyczny Cosmeo |
Hej, mam pytanie: czy ktoś korzystał może z usług tego zakładu? a dokładnie to chodzi mi o usunięcie owłosienia laserem.Jakie były efekty, proszę o normalne wypowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gabinet kosmetyczny Cosmeo |
?
|
|
|
A może ktoś jednak tam był i korzystał z jakiś usług??
|
|
niestey nie byłem tak ale wystarczy apytać jakim laserem jest robiony zabieg a później pocytać na necie i będzie wsystko jasne
|
|
a slyszeliscie cos o promocjach na dzien kobiet? podobno zabiegi za polowe ceny, ciekawe czy maja tam jakie soferty na zabiegi dla ciezarnych
|
|
lauracrow1, nie ma to jak kryptoreklama, nieprawdaż? :) lepiej byłoby widziane umieszczenie reklamy, a nie pisanie na forum.
|
|
ahchahcha
|
|
ja pierd** demeter ale ty jestes pala. Poczytaj sobie moje inne posty to nie boli, a jezeli masz cos w tej pustej lepetynie to sie skapniesz ze nie jestem Pani cosmeo jak ta twoja pusta lepetyna sobie mysli. Ponad to doczytasz sie w moich postach, ze jestem w ciazy, a o ile mi wiadomo zadna ciezarna tam nie prcuje, ani nie jest wlascicielka. Pytam, bo maz slyszal reklame w radio o promocjach i jestem tym zainterwsowana, bo sama nic na ten temat nie slyszalam, wiec jesli ktos madrzejszy od slimaka demeter ma cos na ten temat do pwiedzenia to slucham
|
|
Widać, że hormony aż Ci uszami buchają :) Skąd tyle jadu w Tobie, dziewczynko?
|
|
jezeli jestes w ciązy to nie mozesz usuwać owłosienia laserowo wogole w ciazy nie mozna stosowac laseru! Gabinet jest bardzo fajny mila obsluga i dziewczyny znaja sie na swojej robocie ja tez jestem w ciazy i chodze do nich na depilacje woskiem i jestem zadowolona
|
|
tak buchaja i to bardzo, bo wkur*** mnie juz to, ze co kto tu nie napisze to kazdy weszy tania reklame kurde jak bede chciala cos zareklamowac to zareklamuje to bez sciem. beauty lashes ja myslalam moze o jakichs masazach, jakichs maseczkach na cialo...dlatego pytam, bo nigdy tam nie bylam, a slyszalam wlasnie, ze maja tam szeroki pakiet uslug
|
|
Kiedyś byłam ich klientką, ale podniosły tak ceny, że zrezygnowałam.A obsługa przeciętna ni dobra, ni zła, choć więcej pracowały tam stażystki niż właścicielki.
|
|
a ja kocham USA a T
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |