Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ADAM Małysz |
Adam Małysz skończył karierę... co o tym myslicie... ja osobiscie bardzo to przeżywam... będzie nam brakowało bardzo ADASIA i wygranych w PŚ polaków... może jeszcze KAMIL coś zdziała, ale niewiem. A Adam bedzie do konca sezonu? bo mówił ze ostatni skok odda 26marca a koniec sezonu jest troche wczesnie. czy tylko skoczy w sobotę a pozniej tylko 26marca? no ciekawe zobaczymy Leeeć Adam Leeeć N-Gine Polecam Robert Kubica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ADAM Małysz |
Adam będzie występował do końca sezonu. A więc w sobotę MŚ Oslo w drużynówce, za tydzień w Lahti konkurs drużynowy i indywidualny i za 2 tyg. w Planicy 3 konkursy. Na zakończenie kariery Red Bull organizuje 26 marca benefis dla Adama gdzie wystartują najlepsi skoczkowie w imprezie "skok do celu". Adam Dzięki za te lata wspaniałych emocji! Zauważcie, że Adam nam kończy skakanie i Robert nie wiadomo kiedy wróci, reprezentacja w piłce na dnie... Cały sport nam blednie w tym roku....
|
|
słyszałem że przenosi za Kubice do F1
|
|
Pers- dzięki za odpowiedz masz racje ten sport to w tym roku naprawdę, ale ZAKOPANE 2011 było super i reprezentacja gra troche lepiej niż ostatnio, no to zobaczymy jak będzie dalej, oby jak najlepiej :) ADAM dziękuje...:) N-Gine Polecam Robert Kubica
|
|
I bardzo dobrze! Odkąd przestał systematycznie wygrywać, przez kilka lat tylko mnie mocno wkurzał, rozczarowując po, prawie każdym, sobotnio-niedzielnym konkursie. Ile wątroby przez niego zepsułem?... Teraz będzie wreszcie spokój.... rudy błazen z druhem
|
|
Każdy z nas wiedział doskonale, że nieuniknionym jest kiedyś koniec kariery każdego, nawet najbardziej wybitnego sportowca. Ale Adam przerósł epokę. W sportach zimowych, gdzie polska posucha jest tak widoczna był perełką dekady. A wygrywał już nawet kilkanaście lat temu. Ja osobiście oglądałem każde zawody z jego udziałem od 2001 roku. Wiedziałeś doskonale kiedy odejść. Zrobiłeś to będąc na szczytach popularności, po wygraniu pucharowych zawodów, po zdobyciu medalu Mistrzostw Świata. Nie wiem, co teraz będę robił w zimowe weekendy? Adamie, jesteś wielki !! Nie wierzę, aby kiedykolwiek ktoś inny mógł jeszcze kiedyś gromadzić miliony Polaków przed telewizorami. ADALL
|
|
Dla mnie już dawno powinien skończyć, może bym nie musiał oglądaćtej dennej reklamy herbaty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |