Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Pracy |
Witam wszystkich forowiczów co sądzicie o naszym Urzędzie Pracy? Zachodzę dziś do Urzędu żeby zostawić zaświadczenie że znalazłem sam sobie pracę przynoszę papiery ok 8 bo urząd pracuje od 7.30 a panie mówią popijając kawę i opychając się pączkami że; one od 8 pracują i nie przyjmą dokumentów szybciej a ja nato że mam na 8 do pracy a pracuję 18 i nie mam jak wyrwać się szybsiej z pracy bo po 2 dniach nie wypada już kombinować z wolnym,a Panie swoje... Więc posłałem im wiązkię... To tak pomagają ludziom znależć pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Pracy |
co ty z choinki sie urwałes ze oni majo ludzi w d....
|
|
wiedziałem i tak im wszystkim powiedziałem
|
|
Niech się sami do rogoty wezmą urzędasy do łopaty,,,
|
|
odprawią cię, a potem założa ci sprawę, ze nie zgłosiłeś zatrudnienia i zapłacisz grzywnę. trzeba z czegoś żyć przecież...
|
|
.......częsty brak reakcji doprowadza do frustracji.... ........Piętno biurokracji doprowadza do wariacji...... Na chama nie załatwisz, bądź grzeczny może zyskasz Panie będą tak uprzejme na zajętych stanowiskach Wolno dopijając kawę w urzędowym czasie pracy Z łachy wydają oferty i do pracy rodacy..... Tak jest wszędzie.. m.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |