niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek na Woj. Polskiego

Hej, wiecie coś więcej na temat tego wypadku? Co to był za mężczyzna, zna ktoś szczegóły albo coś widział?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek na Woj. Polskiego

Tir na litewskich rejestracjach wpadł na kolesia na przejściu

nie na Woj. Polskiego tylko na skrzyżowaniu Woj. Pol. z Sikorskiego

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7UdNj8eRypA

Marek

Mi to sie wydaje ze to bylo tak: bo jak my jechalismy z kolegami o 10.40 to nic nie bylo a jak wracalismy czyli za 5 min juz on lezal na przejsciu a tir stal obok stalo z 6 osob, ze wstepnych ustalen wnika prawdopodobnie ze to mezczyzna wtargnol na przejscie, ale jest to dla mnie troche dziwne dlaczego? dlatego ze jak pieszy wtargnol na przejscie to kierowca powinien to widziec i chyba probowac zachamowac przeciez ten czlowiek nie szedl zbyt szybko bo po wygladzie to jakie 50-60 lat czyli przechodzil wolno a kierowca nie zachamowal, druga historia moze byc taka tir mial zielona wskazowke a pieszy zielone swiatlo wiec mial pierwszenstwo, ale swiadkowie twierdza ze peszy wtargnol,

Zawsze tak jest nigdy kierowca nie jest winny zawsze piesz, troche to jest dziwne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org