Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skąd internet? |
Mieszkam w okolicach ronda kościuszki i chcę zmienić dostawcę internetu, ale nie bardzo się znam. Czy kablówkę czy coś innego. Doradzcie. Co i w jakiej cenie polecacie. Pisać dużo i na temat. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skąd internet? |
a skąd masz obecnie? ja też właśnie chcę zmienić bo mój dostawca "daje ciała" a myślę nad ORANGE. Mam zamiar skoczyć właśnie dziś się dopytać co jak i za ile.
|
|
zdecydowanie ODRADZAM, Orange , mam wlasnie taki net przez lacza TP, , często cos sie tnie, czekam na wygasniecie umowy i rozglądam sie za czyms innym, może POLSAT
|
|
ja mam vectrę ale rozgladam sie za czymś innym. Warto wiedzieć co i za ile. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
W lomzy standardowo IST 20mbit za 59 zl Ale ostatnio cos mi ten net dokucza
|
|
IST? a gdzie majadzibę? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
istsc.pl mazowiecka - obok osterii
|
|
jak bedziesz od niech brac to znajdz kogos z kim pojdziesz - ze ciebie polecil dostaniecie po jednym miesiacu za 1zl moge to byc ja hehe :D
|
|
nie będę u nich brać bo nie obsługuja ulicy na której mieszkam. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
|
|
Weź cokolwiek , tylko po drucie
|
|
wez z polsatu bardzo szybki inernet i nic sie nie muli ;]]
|
|
zgadzam sie ist
|
|
ja Ci polecam Orange Freedom 6 mbit za 54 zl/miesiecznie. bardzo syzbki i bezawaryjny internet, posiadam juz 3 lata
|
|
Cennik Orange Freedom: 256 kb/s - 34 zł (umowa na 24 m-ce), 512 kb/s - 49 zł (12 m-cy), 40 zł (24 m-ce), 1 Mb/s - 49 zł (12 m-cy), 40 zł (24 m-ce), 2 Mb/s - 54 zł (12 m-cy), 46 zł (24 m-ce), 6 Mb/s - 64 zł (12 m-cy), 54 zł (24 m-ce), 10 Mb/s - 69 zł (12 m-cy), 59 zł (24 m-ce), 20 Mb/s - 74 zł (12 m-cy), 64 zł (24 m-ce) Dostepne tylko wtedy gdy posiadasz telefon stacjonarny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |