Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
makijaż ślubny |
Czy możecie mi polecić jakąś kosmetyczkę lub wizażystkę poza Panią K. Serafińską i studiem Princess (nie ma już podobno wolnych terminów), która wykonałaby profesjonalny makijaż ślubny, żeby był solidny i i nie był zrobiony w 10 minut.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: makijaż ślubny |
W Hotelu Polonez, p. Malgosia :)
|
|
Tylko pani Małgosia z gabinetu Amelia w Polonezie. Malowałam się już u niej kilka razy na różne okazje (w tym własny ślub) i nie zmienię jej na nikogo innego. Jest rewelacyjna!!! Byłam też kiedyś w Rusałce (jak pani Małgosia nie mogła) i ten gabinet zdecydowanie odradzam!!!!
|
|
Malowałam się kiedyś na ślub siostry u Pani Małgosi z gabinetu Amelia i makijaż pozostawiał wiele do życzenia więc może polecicie mi jeszcze kogoś. Z góry dziękuję.
|
|
a ja polecma Pania Łucje Pawlus malowała mnie do slubu i bylam meeeega zadowolona, nie mam do niej nr tele, ale mozna ja odnalezc na nk.pl znajome chwala tez sobie salon kosmetyczny Cosmeo na ul. Kazanskiej _________________________________________________________ www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl
|
|
bardzo ładnie robi makijaże pani Ania z Laury w piątnicy i teraz chyba też na mazowieckiej,robiła mi na studniówkę i wcześniej też siostrze na ślub-rewelacja!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |