Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoła Ponadgimnazjalna |
jaka szkoła ponadgimnazjalna jest odpowiednia dla chłopaka interesującego sie informatyką? Chodzi mi bardziej o technikum. Mechaniak, może ASP... sam nie wiem. Liczę na mądre odpowiedzi ;) Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoła Ponadgimnazjalna |
Naj sam w pszut skończ gimnazium i zalicz egzamina.
|
|
Mechaniak. Technikum Informatyczne
|
|
Dokładnie jak wyżej --> Technikum Informatyczne w Mechaniaku. Nad ASP bym się nie zastanawiał, to lipna szkoła, która jeszcze nie wypracowała sobie reputacji.
|
|
Dziś większość młodych ludzi interesuje się "informatyką" a to ze względu na to, że lubią spędzać czas przed komputerem i chcieliby robić to otrzymując za to pieniądze. Informatyka to bardzo rozległa dziedzina jesteś młody świat stoi przed Tobą otworem więc musisz być pewny podjętej decyzji co do wyboru kierunku kształcenia. Mam nadzieje, że wybierzesz prawidłowo, pozdrawiam.
|
|
A czy moglibyście podać mi jakieś konkretne powodu Dlaczego akurat Mechaniak?
|
|
Powód jest prosty- jeśli chcesz zdać maturę i później iść na studia, to tylko Mechaniak. W ASP szanse na to są dużo niższe. Wg ostatniego rankingu Perspektyw Mechaniak jest najlepszym technikum w Łomży.
|
|
Oczywiscie Mechaniak, przygotuja Cie do egzaminu zawodowego jak i matury :) I te technikum istnieje kilka lat :P
|
|
No ale ja myślałem że ASP skoro szkoła która ma mniej uczniów, będzie może na tym samym poziomie.. a jak tam jest? i z drugiej strony bardziej odpowiada mi lokalizacja i towarzystwo mechaniaka ;)
|
|
i musisz być dobry z matmy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |