niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szkoła Ponadgimnazjalna

jaka szkoła ponadgimnazjalna jest odpowiednia dla chłopaka interesującego sie informatyką?
Chodzi mi bardziej o technikum.
Mechaniak, może ASP... sam nie wiem.
Liczę na mądre odpowiedzi ;)
Z góry dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szkoła Ponadgimnazjalna

Naj sam w pszut skończ gimnazium i zalicz egzamina.

Mechaniak.

Technikum Informatyczne

Dokładnie jak wyżej --> Technikum Informatyczne w Mechaniaku. Nad ASP bym się nie zastanawiał, to lipna szkoła, która jeszcze nie wypracowała sobie reputacji.

Dziś większość młodych ludzi interesuje się "informatyką" a to ze względu na to, że lubią spędzać czas przed komputerem i chcieliby robić to otrzymując za to pieniądze. Informatyka to bardzo rozległa dziedzina jesteś młody świat stoi przed Tobą otworem więc musisz być pewny podjętej decyzji co do wyboru kierunku kształcenia. Mam nadzieje, że wybierzesz prawidłowo, pozdrawiam.

A czy moglibyście podać mi jakieś konkretne powodu Dlaczego akurat Mechaniak?

Powód jest prosty- jeśli chcesz zdać maturę i później iść na studia, to tylko Mechaniak. W ASP szanse na to są dużo niższe. Wg ostatniego rankingu Perspektyw Mechaniak jest najlepszym technikum w Łomży.

Oczywiscie Mechaniak, przygotuja Cie do egzaminu zawodowego jak i matury :) I te technikum istnieje kilka lat :P

No ale ja myślałem że ASP skoro szkoła która ma mniej uczniów, będzie może na tym samym poziomie.. a jak tam jest?
i z drugiej strony bardziej odpowiada mi lokalizacja i towarzystwo mechaniaka ;)

i musisz być dobry z matmy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org