Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sadzicie o serwisach randkowych? |
co myslicie o internetowych serwisach randkowych, czy mozna na nich poznac "drugą połowke"? albo biura matrymonalne? czy znacie jakies pary, malzenstwa - zapoznane dzieki takim serwisom? bo ja mam wrazenie ze mala szansa by kogos poznac. zdarzylo mi sie korzystac , ale niestety nie dalo sie nikogo poznac - wiekszosc nie odpisuje, albo znajomosc ogranicza sie do kilku lub kilkunastu wiadomosci w stylu " chce cie poznac", "fajny masz profil" , ale nikt tak naprawde nie chce nikogo zapoznac. takie mam wrazenie - ale moze macie inne zdanie na ten temat. co sadzicie o szukaniu zyciowego partnera ( przyszlego meza lub zone ) przez internet - np przez czat, serwisy randkowe? czasem mam wrazenie ze na czacie sa osoby szukajace tylko przygod, kobiety liczace na sponsoring, osoby zamezne (udajace singli) szukajace przygod. ale moze sa osoby wartosciowe? ?? a Waszym zdaniem??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sadzicie o serwisach randkowych? |
Na pewno są osoby wartościowe,ale takiej szukaj ze świecą;-) Poza tym to są tam same kłamstwa,zresztą tak jak to napisałeś. Osoby opisujące się piszą to w samych super latywach.Co w większości jest nie prawdą.Uważam że nie jest to dobre miejsce do poszukiwania partnera.Ale życzę powodzenia;-) Pozdrawiam Rzeczy namacalne to iluzja.,prawdziwe są tylko myśli...
|
|
Ja uważam,ze kazde miejsce jest dobre na poznanie kogos.. Tylko bywaja takie miejsca w ktorych trzeba byc bardziej ostroznym..Znam takie pary ktore sa ze soba juz dlugo i poznaly sie za pomoca portali internetowych.. Przyznam się,ze ja też poznalam kogoś przez internet :) i mijają już lata Naszej znajomosci :) po prostu trzeba być uwaznym i ostroznym a to gdzie poznamy kogos nie ma znaczenia..Mamy XXI w. ze wszystkich dobr nalezy korzystać :)
|
|
mam wrazenie ze czesc osob na serwisach to tzw wabiki - jakies zdjecia modeli czy modelek. osoby wynajete, twarze reklamowe, atrapy - tylko po to, by korzystajacy zaplacil za serwis i mial zludzenie ze tam jest mnostwo osob, w dodatku pieknych, wyksztalconych i powaznych. ja , niektorzy kumple i sporo kolezanek probowalismy poznac kogos , ale z tym ciezko. trwalo dlugo, kilka lat, zanim dalo sie poznac osobe, z ktorą teraz jestem. ciekawe, co bedzie z nami dalej, ale czas pokaze. mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie. ale kolezanka od lat szuka i jak na razie nikogo "fajnego " nie poznala - sami zonaci , zwiazkofobi, niedojrzali wieczni chlopcy, seksoholicy , ludzie z problemami - pyta mnie ciagle, czy warto w ten sposob szukac - stad moj temat na forum. mi sie udalo poznac Kogos, ale wsrod dalszych znajomych ukrywamy ten fakt, bo jednak glupio sie przyznac ze przez net sie poznalismy. wie o tym tylko pare bliskich osob. ale moze jest wiecej par zapoznanych przez net. a wogóle to gdzie facet moze poznac kobietę , a kobieta faceta? jakie jest najlepsze i najkorzystniejsze miejsce?
|
|
są ciemne jak północ ;D
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=21P2Gb1CtDk hahahah
|
|
Dam Twojej koleżance radę,niech wychodzi więcej z domu;-] idzie do jakiegoś lokalu,najlepsze miejsce żeby kogoś poznać to tam gdzie bawią sie ludzie;-p tańczą piją piwko niech weźmie znajomych przez znajomych też można kogoś poznać. co sie tyczy portali społecznościowych i mówisz o ludziach którzy tam mają swoje konta...nie oczekuj że znajdziesz ideał bo nikt nie jest idealny każdy ma wady jakieś problemy,kompleksy itd.a nawet jeśli jest szczęśliwy to tylko pozornie bo zawsze jet jakieś ale...takie czasy nie oczekujmy cudów na kiju. poza tym wstyd że sie poznaliście przez net? cóż za bzdura.....masz dziwną mentalność ;-| żyjemy w XXI wieku i miliony ludzi na całym świecie tak sie poznaje to żaden wstyd.sam poznałem wiele osób w ten sposób.
|
|
haha umawiacie się z botami :D http://www.odloty.pl/pl/kobiety/ogloszenia/lomza/245.html masz i się uspokój
|
|
Hej! Ja jestem świetnym przykładem, że w serwisie randkowym można poznać wartościową i wspaniałą osobę na całe życie. Mojego chłopaka poznałam rok temu. Po jakiś 2 tygodniach maili i rozmów na skypie spotkaliśmy się. Co się zmieniło po roku? Mieszkamy razem, w czerwcu planujemy ślub. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i ciągle nie możemy się nacieszyć sobą i naszą miłością. Życzę powodzenia w Twoim poszukiwaniu :)
|
|
chyba sobie jaja robicie, myślałem że czasy kafejek i umawiania się na czatach się skończyły, a jednak trolle istnieją http://www.youtube.com/watch?v=tsXQzEYG_yc
|
|
Masz tu ciekawą stronkę i komentarze które odpowiedzą Ci na Twoje pytanie http://www.uniface.pl/Polacy-szukaja-milosci-w-internecie-Ty-takze-a1365
|
|
dzieki za link. zostal przeze mnie polecony juz kilku osobom. ilu ludzi tyle opinii. pozdr.
|
|
Ja korzystam z takiego nowego portalu http://www.polishcupidtree.com/home.php. Nawiązałem tam wiele ciekawych znajomości z ludźmi nie tylko z Polski, ale i z UK. Poznałem fajną dziewczynę, z którą przeniosłem znajomość do realnego świata. Takie portale to świetna sprawa dla ludzi nieśmiałych ale i tych pragnących poszerzać swoje horyzonty.
|
|
Moim zdaniem wszędzie można poznać kogoś ciekawego nawet w Internecie, ale trzeba byc cierpliwym i wyrozumiałym oraz ostrożnym. Polecam zacząć od darmowych portali typu [rl]https://www.mydwoje.pl/biuro-matrymonialne-ze-zdjeciami często na stronie mamy fajne poradniki jak się zachować, jak stworzyć profil, warto z nich skorzystać :)
|
|
Ja pie..ole¡¡¡
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |