czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Świat według Kiepskich

W środę już 1 odcinki tego serialu i powraca: "Walduś" Cyc hahahaha bo bez niego to już inny serial był on robił ten klimat że wystarczyło na niego popatrzeć tylko ciekawe czy go w takiej samej osobie pokarzą ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Świat według Kiepskich

Mam nadzieje ze tak bo cycu z ojcem byli nie do pobicia...Pażdzioch tez ma mocne teksty choc to menda ale smieszna :)

Life's simple. You make choices and don't look back. ;)

--------------------------------------------------------------------------------

wole odcinki bez glupiego waldka

"ciekawe czy go w takiej samej osobie pokarzą ..."

Sorry, ale nie kapuję tego? Dlaczego mają go karać i za co?

nie źle zrozumiałeś bo on sam mówił jak odchodził ze wcale mu innych roli nie proponują bo tępego chłopca z niego robią(gra) i może teraz się zgodził na ponowną rolę w serialu pod warunkiem ze nie będą oni robić z niego takiego przygłupka ale oby nie:P a poza tym z Żoną ma występować co prawda partnerka tylko serialowa ale ciekawe jak ją pokarzą. ale wprawdzie to ja go nigdzie indziej nie widzę jak nie w tym serialu :)

To jego żonę też mają pokarać? A to za co?

Hahahahahah :D

Za to, że męża od jełopów jechała;d haah

Alwaro bez urazy, ale to już drugi Twój temat o serialach i ten Twój nick :D Jak już pisałem nie oglądam w ogóle TV bo ogłupia, nawet te "Talk-showy" są robione pod publikę, a to że telewizja ogłupia Twój przypadek potwierdza bezapelacyjnie :D

Walduś ty uspokój się cycu jeden "Zenit"

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

alwaro :) " pokażą" wtedy przestanie saddam cie karac :)
Pozdrawiam i bez urazy A wogole to kiedy ruszy ten nowy sezon????

--------------------------------------------------------------------------------

Zenit jak zyjesz bez tv to twoja sprawa ja i zapewne 90% spoleczenstwa jest innego zdania...
Jak juz mowimy o oglupianiu to moim zdaniem to kosciol i radio maryja prasuje mozg...

Serial sam w sobie jest chyba wraz z Bula i spola najleprzym serialem komediowym w polsce.
Mozesz byc innego zdania ja wyrazam swoje...

od Środy

Magdaleny?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Alwaro:

Zanim coś napiszesz, skonsultuj to ze słownikiem. POKAZAĆ, więc POKAŻĄ, a nie POKARZĄ. POKARAĆ to powinno się Ciebie za kaleczenie ojczystego języka i robienie siary swoim rodzicom i nauczycielom, że wychowali kogoś, kto nie zna elementarnych podstaw ortografii.

Środy pisze się z małej litery. Jeśli czynisz to z wielkiej, to rozumiem, że będzie to od Środy Magdaleny, która w tym serialu nie występuje.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Mi nie przeszkadza to, że ktoś ogląda TV przecież nic mi do tego ale boli mnie to, że nasze społeczeństwo jest coraz głupsze. Mam prawo martwić się tym bo przecież moje dzieci będą żyły w kraju rządzonym przez takich ludzi. Praktycznie wszędzie widać jak ludzie piszą: tobo powiec przyjć. Społeczeństwo durnieje.

ja nato jak na lato.... hahahahaha pajace

wiem że błędy ale jak kur*a mi na czerwono to się podświetla i poprawia na błędy no zrozumcie mnie kur*a to nie moja wina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org