niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Części Hyundai cupe

Witam.
Potrzebuję części do mojego HC, a dokładniej urządzenia do podnoszenia szyby elektrycznej. Samochód mam od niedawna więc nie orientuje się gdzie mogę takowe znależć. Na szrotach mówią że ciężko o części do tego modelu, a na allegro tzw hujnie można kupić. Więc gdyby ktoś miał to pisać ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Części Hyundai cupe

masz Hyundai cupe,masz problem, bylo kupic cos europejskiego, teraz byle awaria ,bedzie wyzwaniem-powodzenia

albo allegro albo salon hyundai ostrołęka,

Szrot Jedwabne kiedyś mieli takie auto po dachowaniu.

obawiam sie ze zostaje tylko serwis tego nie ma nawet w zaminniku nawet do audi kiedys jezdzilem do gizycka po uzywane jak poszlo za 50 zl a nowe 519zl kosztowalo w serwisie ,zobacz w oto moto jeszcze ,ja do forda po byle czujnik do ostroleki jezdze choc ceny w miare maja

moj kolega ma pare czesci na zbyciu. masz tu jego gg: 2261478 :)

Wielkie dzięki za rady . A co do zakupu czegoś europejskiego to za taką samą cenę dostałbym co najwyżej golfa III lub audi 80 .... za dużo tego na łomżyńskich drogach już jeżdzi :/

samochody te nie są aż tak awaryjne i opłaca się kupno. A co do części to albo używkę na allegro albo na szrocie w zawadach mieli kiedyś części do HC, może coś mają jeszcze. Parę części tam kupowałem do tego auta.

Cztery lata temu na szrocie w Jedwabnym widziałem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org