Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Części Hyundai cupe |
Witam. Potrzebuję części do mojego HC, a dokładniej urządzenia do podnoszenia szyby elektrycznej. Samochód mam od niedawna więc nie orientuje się gdzie mogę takowe znależć. Na szrotach mówią że ciężko o części do tego modelu, a na allegro tzw hujnie można kupić. Więc gdyby ktoś miał to pisać ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Części Hyundai cupe |
masz Hyundai cupe,masz problem, bylo kupic cos europejskiego, teraz byle awaria ,bedzie wyzwaniem-powodzenia
|
|
albo allegro albo salon hyundai ostrołęka,
|
|
Szrot Jedwabne kiedyś mieli takie auto po dachowaniu.
|
|
obawiam sie ze zostaje tylko serwis tego nie ma nawet w zaminniku nawet do audi kiedys jezdzilem do gizycka po uzywane jak poszlo za 50 zl a nowe 519zl kosztowalo w serwisie ,zobacz w oto moto jeszcze ,ja do forda po byle czujnik do ostroleki jezdze choc ceny w miare maja
|
|
moj kolega ma pare czesci na zbyciu. masz tu jego gg: 2261478 :)
|
|
Wielkie dzięki za rady . A co do zakupu czegoś europejskiego to za taką samą cenę dostałbym co najwyżej golfa III lub audi 80 .... za dużo tego na łomżyńskich drogach już jeżdzi :/
|
|
samochody te nie są aż tak awaryjne i opłaca się kupno. A co do części to albo używkę na allegro albo na szrocie w zawadach mieli kiedyś części do HC, może coś mają jeszcze. Parę części tam kupowałem do tego auta.
|
|
Cztery lata temu na szrocie w Jedwabnym widziałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |