Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego |
Dlaczego takie miasta jak Zambrów czy Kolno w porównaniu z Łomżą świetnie się rozwijają, powstają nowe miejsca pracy, rządzący tworzą miejsca na rozwój przedsiębiorczości, zapraszają inwestorów z całej Polski itd., itp. A nasze władze to "kiszka" i Pan Prezydent Łomży zamiast otaczać się sitwą doradców w postaci zięcia oraz byłego prezydenta i innych powinien poprosić o pomoc władze Kolna i Zambrowa. Dlaczego mamy cierpieć, dlaczego inni potrafią a nasze władze nie, ostatnich 8 lat zostało straconych, czy tak ma być dalej, DLACZEGO !!! JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego |
smutne ale taka prawda ,mnie rowniez dreczy to pytanie.. Od tej pory Ryba, masz mieć w dupie paragrafy! moge? musisz!
|
|
A mi się wydaje, że jeszcze ciut za wcześnie na wieszanie psów na nowym prezydencie. Dajcie mu zaznajomić się z sytuacją w mieście. Z tego co gdzieś wyczytałam nie ma za dużego pola do popisu przez pozaczynane i niedokończone inwestycje byłego prezydenta. W każdym razie ja nadal wierzę, że coś się zmieni... Obym tylko się nie myliła ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
juz on sie dobrze zaznajomil zanim zaczal wogole myslec o tym stanowisku...zaczal od zieciunia i wspolpracy z bylym prezydentem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |