niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koszt elewacji szczytu bloku?

Witam, mam pytanie jakie są koszta zrobienia elewacji na samym szczycie bloku blok 2pietrowy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koszt elewacji szczytu bloku?

przepraszam za blad 'blok 3 pietrowy'

ok 100 / m2

z materiałem ?

Ze wszystkim już na gotową, tak jak robią na blokach na południu, a i razem z glazura którą układają około 1m od gruntu. Jaka tego wszystkiego może być cena?

No piszę ok 100 zł za 1 metr kwadratowy,w zależności jeszcze od materiałów można się zmieścić w 85 zł do 110 zł to już wszystko na gotowo,Jak chcesz to Ci podam numery tel. i sobie pogadasz konkretnie , ale jak na bloku to przecież spółdzielnia to załatwia.

a czy to możliwe ze koszt zrobienia takiego szczytu może kosztować 33tys?

to wszy wszystko zależy od materiałów dodam!

ale 33tys?

licz się z tym że jak z materiałem chcesz to będą słabej jakości

chodzi mi o to ze spółdzielnia zrobiła właśnie szczyt bloku i tylko jeden szczyt za 33tys zł, ta kwota wystarczyła by na 2 szczyty, nic tylko zgłosić do CBA bo na pewno ktoś kasę wziął do kieszeni!!!

Przeciez to "szczyt" chamstwa zrobic tylko jeden "szczyt" co innego dwa szczyty ,czym ty sie kamil "szcycisz"? lec do cba.nba.hwdp.mosir na rybaki tez skocz tylko nie "szczytuj" za ostro hehe

PL

a o to ci chodzi to nie jest takie proste jeśli robi to spółdzielnie bo dochodzi jeszcze parę dodatkowych kosztów tz koszt obróbki blacharskiej + jeśli jest piorunochron + napis i takie tam pierdołki jak by nie było to ponad 10m w górę to nie domek! zależy to też od grubości styropianu i rodzaju tynku cienko warstwowego minerał ok 30 z za woreczek 25kg, z wiaderek to już filozofia, akrylowa, silikatowa, silikatowo silikonowa, krzemionkowa , z włóknem szklanym ..................... . od 100zł w górę

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org