Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zimno w niektorych autobusach pks lomza |
mam wrazenie, ze ogrzewanie nie działa w niektorych autobusach pks. fakt, ze sa mrozy, ale jadac rano , nogi wprost dretwieja z zimna, mimo cieplej odziezy. czy ktos jeszcze ma podobne wrazenia z podrozowania pks lomza? nie jezdze czesto autobusami pks lomza, ale w tym tygodniu zdarzylo mi sie jechać dwa razy - do ostroleki wczoraj rano i dzis po poludniu z powrotem do lomzy. i - dzis z ostroleki do lomzy w autobusie bylo cieplutko. ale wczoraj rano z lomzy do ostroleki - bardzo zimno i to przez cała podroz. czy ogrzewanie dziala, czy nie daje rady na te mroziska?? ? co sadzicie? czy tylko ja taki zmarżlak? pozdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zimno w niektorych autobusach pks lomza |
...norma nie ma co sie dziwic :D pozostaje tyko smiac sie
|
|
to nie jest powod do smiechu. byc moze sa niektore, starsze auta , ktore maja przestarzale technologie grzewcze... np tak jak samochod mojego znajomego, pomimo "pelnoletnosci" jest ok - ale jak sa mrozy powyzej 15 stopni - to w aucie zimnica. wiekszośc autobusow PKS lomza, ktorymi zdarzylo mi sie jechac ma super ogrzewanie i az z nich nie chce sie wysiadac. cieplej niz w domu. a moze to moja jednorazowa przygoda z ogromnym zimnem w autobusie - za tydzien znowu jade i jak bedzie zimno, spytam kierowce , od czego to zalezy. trzeba bylo wczoraj zapytac, ale wypadlo mi to z głowy. mam nadzieje, ze to jakas chwilowa awaria, bo od marca zycie zmusi mnie do czestego korzystania z komunikacji publicznej.
|
|
Hej wiesz czemu jest zimno w autobusach PKS? odpowiedz : PKS jest okradany przez kierowców PKS z paliwa które sprzedają na lewo ,paliwo które jest przeznaczone na ogrzewanie jest sprzedawane i dlatego jest zimno w autobusach na szczęście ta sprawa zajmuje się już Policja i Prokurator i wkrotce CBA ( miejmy nadzieje ze wkrótce będzie ciepło co niektórym ) Czy jest to wyczerpująca odpowiedz ? pozdrawiam wszystkich okradanych pasażerów PKS oraz im współczuje wkrótce napisze po imieniu nazwisku i numerze autobusów wszystkich zlodzieji w PKS którzy wam FUNDUJĄ TEN LUKSUS - MIESZKANIEC
|
|
hahaha zimno to mało powiedziane to jeżdżące chłodnie:D
|
|
i tak beda krasc paliwo - w PKS to jeszcze malo kradna w MPK uuuuu tam to leci kanistrami ... wstyd kierowcy oj wstyd
|
|
tylu kierowców tu napisało, a ja pamiętam czasy komuny kiedy pan dyrektor Broda mówił ludziom, że zimno w autobusach to wina kierowców, a to on nie dawał im paliwa do nagrzewnic. Wspominam podróż przy 20 stopniowym mrozie do Warszawy.
|
|
w poniedziałem rano do ostrołeki w autobusie było ciepło i podróz była przyjemna. dziekuje i pozdrawiam Pana Kierowcę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |