Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenie paralotniowe |
Witam! Krótkie pytanko do ludzi w temacie. Jaką szkołę paralotniową polecacie? Może ktoś ma doświadczenie lub porównanie. Lepiej zrobić szkolenie w górach czy za wyciągarką (raczej myślę o górach)? Ewentualnie może jakieś rady/uwagi w tym temacie. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenie paralotniowe |
symulator na pegazusa
|
|
Góry, góry i jeszcze raz góry. Większość łomżyńskiej paralotniowej wiary kursy robiła w górach. Finansowo wyjdzie może trochę drożej ale: 1. Widoki niezapomniane. 2. Wspomnienia do końca życia. 3. Wieczorne zimne piwo z grupą "lataczy" po całodniowych zmaganiach. 4. Ludzie, których poznasz. 5. Szacun u nizinniaków. to rzeczy bezcenne. I wierz mi, zawsze będziesz tam wracał wciągnąć nosem trochę tego uzależniającego powietrza. W Międzybrodzkiej Alti, Łomża jest bardzo rozpoznawalna nie tylko jako piwo. ;) Heja Jack
|
|
Wielki mi tu halo :) Łomża rozpoznawana w Międzybrodziu :):):):) Bo ja tam mieszkałem przez 5 lat to i się ślady pozostawiło trwałe :):):)
|
|
Właśnie Ciebie też miałem na myśli pisząc o rozpoznawalności. Tak, łomżyńska "maruda" też jest tam rozpoznawalna. :) Ale to już tak poza głównym tematem oczywiście.
|
|
No :):):):):):):) Piękne widoki z góry ŻAR :):) Zimą trasa narciarska na lotnisku :) Latem wypady do Porąbki na piwko do Ośrodka :):) Trudno uwierzyć ale naprawdę mieszkałem tam 5 lat :):) Pracowałem na zboczu Góry Żar od strony jeziora:):):):):):):)
|
|
Dzięki za zainteresowanie. Właśnie myślałem o szkole Alti tak więc zdecyduje się na nich na 100%. Jeszcze tylko muszę określić termin :) Pozdrawiam
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |