Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Legalnaa |
Witam mam pytanie co sądzicie o legalizacji marihuany ? pytam tylko poważne osoby nie smarkaczy oraz debili :) ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Legalnaa |
Mateusz995 Jeśli to rocznik to ŻAL.
|
|
Jak nie pytasz smarkaczy i debili to raczej źle trafiłeś, Bo z tego co widzę to poziom tu jest raczej niski.
|
|
W tym kraju się nie doczekasz młody człowieku.. Pomysłowo.
|
|
ja ostatnio dużo przeglądam historię forum 4lomza i wiem że ktoś już napisał na łamach forum że marihuana jest legalna. Poszperam i jak znajdę to sobie Mateusz995 poczytaj.
|
|
Wszystko w temacie;] http://www.youtube.com/watch?v=cRNH4PyJ0So
|
|
ja nie palę, ale jestem za Korwinem Mikke :)
|
|
podnosze 2 ręce za legalizacją. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
A co, chcesz mieć oczka jak świnka na hukaniu? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Zalegalizować ją ! Ludzie tego chcą ! Pomysłowo.
|
|
Witam mam pytanie co sądzicie o legalizacji marihuany ? pytam tylko poważne osoby nie smarkaczy oraz debili :) to dziwne co piszesz. Bo chyba marichuana jest dla debili i smarkaczy więc od kogo oczekujesz odpowiedzi jak nie od nich
|
|
Autor: Fazi1828 (---.ipt.aol.com) Data: 23-02-11 16:45 Jak nie pytasz smarkaczy i debili to raczej źle trafiłeś, Bo z tego co widzę to poziom tu jest raczej niski. hahahaha w koncu ktos powiedzial cos madrego :D fazi BRAWO :D
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |