Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stacja paliw w Wiźnie |
Czy ktoś może tankował się na stacji paliw w Wiźnie? Ja ostatnio wlałem ON i mam problemy z uruchomieniem samochodu, a wcześniej tego nie było, nawet przy dużych mrozach. Nigdy wcześniej nie tankowałem na tej stacji, pierwszy raz i od razu problem. Teraz paliwo mi po prostu zamarzło!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stacja paliw w Wiźnie |
chodzi ci o stację przy 64rce czy w skr?jeżeli chodzi o tę pierwszą,to nigdy tam nie tankuję bo słyszalem niezbyt dobre opinie.
|
|
Zawsze lali tam wodę. Od kiedy pamietam :)
|
|
to badziew nie paliwo
|
|
dokładnie, chodzi mi o tę stację przy trasie do Białegostoku. jedno tankowanie i skończyło się u mechanika tak wszystko zamarzło. trzeba chyba zgłosić gdzie należy bo w tych czasach i po tylu aferach z paliwem to porażka handlować takim towarem - dobrze piszesz zyzio-badziew i tyle
|
|
Ja kilka razy tankowałem ON i było OK. Może nie trzymasz pełnego stanu zbiornika i woda wytwarza się własnie u ciebie lub z poprzednich tankowań zanieczyścił ci się filtr paliwa.
|
|
Ta stacja to dla mnie dno, bo nie mają kibla dla kierowców...
|
|
Auto mam nowe i serwisowane więc nie ma mowy o poważniejszych usterkach ale zaraz po tankowaniu nie było normalnego zrywu tylko taka ciężka jazda. Coś jednak musi w tym paliwie być bo nawet mechanik mi mówił że to już kolejna usterka z tej stacji. Oszołomy handlować nie umieją i oszukują ludzi. Tak szybko się dorobić chce matoł jeden.
|
|
Właścicielem nie jest czasem brat tego co na wzgs mają tą stacyjkę?
|
|
ja wiem kto jest właścicielem i czemu macie problemy : )
|
|
Dlatego najlepiej tankowac na stacjach flotowych,a jesli na prywatnych,to tylko sprawdzonych :)
|
|
Tankowałem tam kilka razy ON i nic złego z samochodem się nie działo.
|
|
TAM MAJĄ CAŁY CZAS CHRZCZONO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By haker
|
|
JASIU MA Z WŁAŚCIĆIELM UKLAD NA DOWOŻENIE WODY Z NARWI NA DOMIESZKE I DLATEGO WIE O PROBLEMACH
|
|
To normalne u nich to standard jak nie zatankujesz w Piątnicy na Orlenie to tylko zdrowaśki odmawiać żeby starczyło paliwa do Jezewa
|
|
a co powiecie o kolbenzie na poznanskiej?
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |