Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA W ŁYSYCH NA PACZKOWANIU |
WITAM MOŻE KTOS PRACUJE W ŁYSYCH NA PAKOWANIU WEDLIN? albo ktos wie jak tam jest? czy praca ciężka, jak z niską temperaturą czy idzie wytrzymac i jak zarobki? Prosze o powazne opinie, bardzo mi na tym zalezy/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA W ŁYSYCH NA PACZKOWANIU |
zimnica jak diabli :):)
|
|
najlepiej za darmo.. albo za najniższą krajową..
|
|
Ile można tam zarobić? Ile w ogóle teraz można w Łomży i okolicach zarobić? 2,5 tys. da się wyciągnąć? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja raz wyciągnąłem z kieszeni 2,5 tys. to długo nimi się nie pocieszyłem :D
|
|
zamonotonna ..praca , ale w sumie jaka jest taka jest, lepiej taka niz na obczyznie
|
|
łyse łomża ktoś sie wybiera w tygodniu? NINKA88
|
|
No więc dają tam z 2,5 tysiąca? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
przed pożarem zarobki były lepsze.... żeby w miarę kasę zarobić trzeba mieć sporo nadgodzin a czy one są to zależy jaki jest zbyt. Jak ktoś pójdzie na chorobowe to premialecina kilka miesięcy... malaga
|
|
To to premialecina i czy ktoś może podać jakąś orientacyjną wartość ile w tym mieście można zarobić? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
*Co to premialecina Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
pakowanie za 217godz. 2300 za 160 godz i 160godz 2000 za 176 godz 1800 oni to dziwnie liczą zalezy jaki weekend i ile sobót NINKA88
|
|
pomylka 160godzin i 4 dni urlopu to 2000tys co mies jest ok 2 tys a stawka 11lub12 NINKA88
|
|
premialecina = premia leci na (kilka miesięcy) dokładnie na 3 miesiące, ale nie jest i tak ona dla świeżo upieczonego pracownika, malaga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |