czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komentarze na allegro.

Chciałbym poruszyć(może now) wątek sprawy komentarzy na portalu społecznościowym www.allegro.pl.
Otóż strasznie mnie irytuje problem z niektórymi pseudo allegrowiczami,którzy od niespełna dwóch lat nie wystawiają komentarzy.Po moim wilelokrotnym interweniowaniu do admina portalu allegro,zawsze otrzymuje tą samą płytką odpowiedź,że oni nie ingerują w wystawianie komentarzy.
Zakupiłem od pajaca rzecz za 700zł(cena raczej nic tu nie ma do rzeczy)wystawiłem gnojowi komentarz,a on tylko twierdzi że wystawi w krótce.Czekam już 2 miesiące,dla kogoś,kto nie przywiązuje wagi do komentarzy to jest może błachostaka,ale dla mnie uwieńczeniem każdej tranzakcji nie zależnie od ceny jest wystawienie sobie komentarza.
Po przejrzeniu jego karty ostani komentarz wystawił w roku 2009,starsznie mnie to wqurwiło,bo widać,że pajac robi sobie nie tylko ze mnie jaja.Dal zainteresowanych mogę podesłać nick.Jak wymusić,lub jak pajaca skłonić w końcu do wystawinie kilkuset,komentarzy które jest winien ludziom,bo jak widzę na te święte krowy z allegro nie mam co liczyć.Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komentarze na allegro.

mi jeden gościu wystawił po pół roku, to nawet nie wiedziałem o co chodzi i skąd ten komentarz. A ile ludzi mi jeszcze nie wystawiło....., kilkanaście osób albo i więcej.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Potwierdzam.Wielu sprzedających nie wystawia komentarzy.I niestety nie ma sposobu,żeby ich do tego zmusić.

Allegro nie jest portalem społecznościowym tylko aukcyjnym. Nie ma możliwości zmuszenia go do wystawienia komentarza, to już jest tylko i wyłącznie jego sprawa.

ooooooooo nie wystawilem kiedys kom...lece bo mi gosc jaja urwie heheheh XDDDDDDD

xxx

Też mam podobną sytuację z komentarzem, którym dziewczyna nie chce mi wystawić komentarza, niestety zespól allegro nic nie może z tym zrobić a powinni zaznaczyć obowiązek wystawiania komentarza.

Wystawianie komentarza NIE jest OBOWIĄZKOWE

i,mi sie tak wydaje, strajk , bleeeeeeeeeeeeeeee

no comment...

Kup u niego coś drogiego i nie zapłać. Natychmiast sobie przypomni o komentarzach.

http://www.youtube.com/watch?v=pRM7_qvClKk&feature=related

rufi2511 - ale w głupi sposob reklamujesz allegro. Nie stac cie na reklamy na 4lomza?

w żaden sposób nie reklamuję allegro,co do mojego konta mam same pozytywne i nie potrzebuje od jakiegoś pajaca negatywa,dlatego nie kupie juz nic od niego

zwykłe chamy, nie pierwszy i nie ostatni taki burak Ci się trafił

Kupujesz na Allegro tylko dla komentarzy??
To nakup sobie cekinów po 1 zł i będziesz ich miał ile chcesz.
Potrzebujesz konto z pozytywami na przekręt czy jak?
To co będziesz wyprawiał jak ktoś Ci wsadzi niezasłużonego negatywa?
Tylko za to np, ze popędzisz go z wysyłką po miesiącu od zakupu.
Z siebie wyjdziesz chyba i staniesz obok.
Wyluzuj człowieku, chyba nie masz większych problemów w życiu...

SMILE PLEASE :)

bo Ty nie umiesz wystawiać
wystaw nega to od razu dostaniesz zwrotny

Po pierwsze allegro to nie jest portal spolecznosciowy!!! hehe :D

Zapewne masz kilkanascie komentarzy i liczy sie dla Ciebie kazda opinia...

Wogole smieszy mnie Twoj ten caly temat...

Jak kupujesz od kogos kto sprzedaje dziesiatki rzeczy to moze poprostu zapomniec o komentarzu albo wystawia je za jakis czas hurtem!!

Ja tez tak robie bo jak sie ma kilkaset komentarzy to mam gdzies czy go wystawiam czy dostaje czy tez nie!!!

Proste...

a ja nie wystawiałem długo ,gdyż czekałem na wyjaśnienie sprawy i teraz jak chciałem wystawić pozytywa to już znikło wszystko i nie mogę ,dlaczego ?

u mnie to samo, ostatnio robiłem porządki na swoim koncie allegro i okazało się, że od ponad 10 ludzi nie mam komentarzy, napisałem do nich, to tylko jeden łaskawie odpisał i wystawił zaległy komentarz... Transakcja kończy się, gdy sprzedawca(jako ten drugi) wystawi komentarz... Komentarzy mam sporo i nie chodzi mi o ilość, tylko o lojalność, ja gościowi nabijam pozytywny komentarz za transakcję to i on powinien się zrewanżować...

Tam powinien... jego sprawa

ja tez nie mam ponad 75 komentarzy bo o tyle wystawilem wiecej niz otrzymalem

ale nie zakladam z tego powodu tematu na forum!!!

Jak widać to ktoś tu jest nad wyraz bardzo zielony w tych sprawach. Przede wszystkim to Allegro nie jest portalem społecznościowym, jak wyżej przedmówcy napisali. Po drugie, jeśli chcesz kolego sprzedawać i kupywać na Allegro, to na początek zapoznaj się z prawem i przepisami Allegro, a jeśli aż tak bardzo zależy ci na tych komentarzach, bo to jest tylko i wyłącznie chęć i ocena drugiej strony, czyli konkrachenta, to sprzedawaj lub kupuj najlepiej zapałki i to na sztuki. Z zakupu paczki pewnie jeden by ci odpisał komentarz, lecz ja z reguły takich Allegrowiczów wolę omijać.
P.S. Podaj nicka to zobaczymy twoją opinię, skoro tak o nią dbasz. Liczę na odpowiedź z nickiem. Powodzenia.

a ja mam 4 negatywne i opinie po 4,6 przez idiotę z białego i nie płaczę z tego powodu :) ja wystawiam dopiero jak ktoś mi wystawi a jak nie to nie na cholerę mi te komentarze :) przy ilości negatywnych komentarzy i średnią ocen i tak ludzie kupują a ja od ludzi i nie ma problemu.

Konsul2 jego nick na forum to ten sam co na all.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

ja już bym się powiesił na twoim miejscu !!! lub zgłoś do prokuratury , ale ludzie maja problemy , ehhhh

Jak wykasowac mój post(temat komentarzy)bo jak widzę niektórzy to takie same luje jak ci z allegro,nikogo ani nie obrażam,ani nie naśmiewam się z niego.żal mi co poniektórych!!!!!

No ubawiłam się tym tematem! :D
NIE ma OBOWIĄZKU wystawiania komentarzy na Allegro i tyle. Ja też czasem nie wystawiam, bo np. nie byłam do końca zadowolona z transakcji, ale nie chcę robić afery i wystawiać (a co za tym idzie i dostawać) neutrali czy negatywów. A wystawienie pozytywa kłóci się z moim poczuciem sprawiedliwości, więc wolę w ogóle nie wystawiać :)

Jeśli chcesz mieć dużo komentarzy to faktycznie kup sobie dużo cekinów, jak ktoś wyżej radził :) I nie przejmuj się, czy ktoś Ci te komentarze wystawi, czy nie :D A upominanie się o komentarze wkurza mnie niesamowicie i zazwyczaj jak dostaję takiego maila z upomnieniem to tym bardziej komentarza nie wystawiam!

mi właśnie jest zal takich ludzi jak Ty, którzy nie potrafią sobie radzić w życiu i w rożnych sytuacjach , błahych sytuacjach czy tez sprawach , przy najmniejszym problemie rozkładają rece i modlą się lub plączą, w twoim przypadku jest to i to , wylewasz swoje żale tu na forum , a błagałeś do serwisu allegro o komentarz , żeby pojawiła się kolejna cyfra czy tez gwiazdka przy Twoim nicku . masz jaja ???? po chu...j Ci te komentarze od jakiegoś wszela ?? ale widać naród zakołtuniony , czy chciałbyś przeczytać komentarz typu.... i tu się powstrzymam bo mocno by zabolało , pozdrawiam i wiecej zycia Chłopie, przestań zwracać uwagę na głupoty które blokują twoj umysł

Boziu, co za dupek z założyciela tematu!!!!!!! Aż mi słów brakuje!!!!!! Właśnie dostałam na prywatną skrzynkę maila od niego, cytuję: "goń się;)!!!". Co za poziom! Żeby nie umieć przyjąć krytyki i ewentualnie odpowiedzieć na forum, tylko pisać na prywatne maile z takimi tekstami!!!!!!!!!

Weź dziecko dorośnij!!!!! To jedyny komentarz, jaki Ci się należy!!!!!!!!

Ty :p zrobimy interes wystaw 100 aukcji po złotówce ja kupie i se pozytywami wymienimy się :) i jeszcze piwo ci postawie :D co ty na to ?

Lanek napisał(a): "Wystawianie komentarza NIE jest OBOWIĄZKOWE"
Emiśka napisał(a): "No ubawiłam się tym tematem! :D NIE ma OBOWIĄZKU wystawiania komentarzy na Allegro i tyle."
wladek napisał(a): "Tam powinien... jego sprawa"
i kilka innych postów innych osób.

NIE ma OBOWIĄZKU spuczania wody w kiblu po sraniu.

NIE ma OBOWIĄZKu mówienia dzień dobry i do widzenia sprzedawcy w sklepie

NIE ma OBOWIĄZKU wstrzymywania się od pierdzenia przy wspólnym obiedzie.

A więc jeśli ktoś kto nie wystawia komentarza pozytywnego za udaną tranzakcję (jeśli jest pewność że z mojej strony wszystko było dobrze) równie dobrze może:
1) nie spuszczać wody w kiblu po sraniu
2) nie mówić dzień dobry i do widzenia sprzedawcy w sklepie
3) nie wstrzymywać się od pierdzenia przy wspólnym obiedzie

Ps. Ja bym taką osobę nazwał po prostu skur wysynem i chamem.

Udanego dnia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org