poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZERWONA ŻARÓWKA

Tak jak w temacie gdzie ją można kupić? nie ma jej w żadnym sklepie z oświetleniem może ktoś coś wie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZERWONA ŻARÓWKA

k*** nikt nie wie gdzie to kupić litości!!!!!!!!

jekie okropnosci , boze

Przyczaj sie przed Swietami Bozego Narodzenia na St.Rynku walniesz kilka z choinki :)

Life's simple. You make choices and don't look back. ;)

--------------------------------------------------------------------------------

jeeeeeeeeeeeeeee

a co? dom rozpusty otwierasz?

w muzycznym, samochodowym, allegro.pl popytaj

no co sie dziwic prostym ludziom z podlasia taka zarowka jest potrzebna do terrarium dla pajak gdyz pajaki nie widza czerwonego swiatla uczyc sie tempaki a ty szczebiotka to zacznij od przedszkola pustaku

na legionow obok dawnego 7KIER sklep ASAJ

Embraes ty może lepiej to k***a idz i pingwiny głaskaj w tej swojej islandi nudzi ci się co roboty wywalili i wstyd do łomży zjechac bo dostajesz kuronia tam i *** pierdolisz na chlanie i ruchy jest ty tępaku!!!

w sklepie asaj w zeszlym tygodniu nie mieli

Do: for-um ASAJ obok 7KIER brak czerwonych

pozdro

Boski trochę kulturalniej wobec innych się zachowuj. Ciebie też z roboty wyrzucili, że masz czas siedzieć na forum?

Jak to nie ma w zadnym sklepie ostatnio w BTS'ach widzialem, sprawdz tez w centrum oswietlenia KAJA oraz ASAJ napewno gdzies sa tkie zarowki

Zapytaj w Świecie Elektroniki na Giełczyńskiej 2

na kazańskiej kiedyś widziałem, tu w tym ciągu od kauflandu

W Kisielnicy...

Boski ty tepaku ja ci odp....wlasnie wrucilem z Polski i jeszcze jestem na urlopie to tyle co do ciebie.Jak sie nie znasz na zartach to" trzem pesk"

Pomysl czlowieku jakie ty posty zakladzasz????

Gdzie zarowa lub najtansza zlotowa.Walnij sie w czajnik...
Ja jakl nie mam pomyslu to sie nie wychylam zeby blyszczec...I nie szukam awantur....
Tyle co do ciebie.
P.S Pomaluj akwarela na poczatku troszke smierdzi lecz pozniej calkiem milo...i tanio..

--------------------------------------------------------------------------------

Boski se pomaluj żarówkę na czerwono i będziesz miał !

;)

kup zwykłą zarówke i pomaluj ją;]

Embraer choć ci urlop dam wiekszy jak ci trzeba tosie moze czegos nauczysz islandoze pieprzony

Boski sluchaj pedale w morde jeb....ny masz teraz okazje szczac ryjem bo jestes przed kompem.kozaczku fescie trefniaku pierdo...ny.Szczekac potrafisz zza klawiatury i jak wiesz ze nikt cie nie znajdzie W swiecie gdzie ja zyje zdechl bys jak pies cwelu.Zarowka ci potrzebna do pokoiku zwierzen palo????Zrobisz dobrze i sytuacja materialna sie polepszy????
Zaplace ci bo mnie w przeciwienstwie do ciebie na to stac...ile w paszczu 50zl???
Siedzialem cicho zesrales sie do mnie pierwszy ty niedobitku przestrzelony flecie z berlem w dup__ku....sraj ta morda w inna strone ja to nie twoja liga kozi bąku....
Przepraszam pozostalych ale z kures__em trzeba jechac odrazu bo sie pruja jak szmaty....

Embraer

Jak powrucisz do ojczyzny to bede na ciebie czekał i zrobie ci z dupy jesień średniowiecza" jeżeli wiesz o czym mowie , a za 50 zeta to ci takiego loda zrobie obcęgami że już wiecej ci nie stanie a teraz zapierdalaj i rybki w robocie skrob.. skrob skrob..

A żarówki jak nie ma tak nie ma... :)

Kut_sa se wkrec pało...Czekaj czekaj niebawem bede....Tacy jak ty to mi **** konia walili juz 5 lat temu .
Nie rozmawiam z gnojem a ty nie masz swoich tekstow tylko na czyims patencie sie slizgasz przestszelencu????

Wyciagnij se z dupy glowe i zacznij myslec nastepnym razem zanim zaczniesz obrazac normalnych ludzi...to tyle na koniec...

o to widze ze ty pedal gej jak juz 5lat temu chlopcow molestowales na palkie hahaha ŻaŁoSnE
ja tu kończe i to w tobie plu....

A Żarówki jak nie ma tak nie ma...

Maly smieszny czeczencu.... :)

Spokojnie dziewczyny nie drapać się.

nadal brak tej żarówki a w islandi to pewnie i w RYBNYM SKLEPIE SĄ ...

buaahaha

patrzyłeś w muzycznych czy motoryzacyjnych ? ja kiedyś kupiłem żółtą, zieloną i czerwoną w motoryzacyjnym.

ale są hahaha

http://allegro.pl/promiennik-podczerwieni-do-terrarium-night-50w-i1471265328.html

Autor: wiejek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-02-11 10:36

no co sie dziwic prostym ludziom z podlasia taka zarowka jest potrzebna do terrarium dla pajak gdyz pajaki nie widza czerwonego swiatla uczyc sie tempaki a ty szczebiotka to zacznij od przedszkola pustaku
Dobre to. wiejek ma pająk. pająk czerwonego nie widzi,itp ..... to jak czerwonego nie widzi to po co mu przyświecać???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org