Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paranienormalni- wrażenia |
Jak Wam się podobał dzisiejszy występ Paranienormalnych? Który skecz uważacie za najlepszy? Ja uważam, że było świetnie, ubaw na maxa :D A najlepszy skecz to o Jacku Balcerzaku i o pracy w radiu :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paranienormalni- wrażenia |
Super. Cały występ oceniam na 6. Oglądam ich właśnie teraz na TVP2. POLECAM I POZDRAWIAM.
|
|
bos matol!
|
|
Dla mnie REWELACJA!! Byłam i uśmiałam się do łez :) i powiem szczerze, że na żywo jest znacznie lepsza zabawa niż przy oglądaniu w telewizji.
|
|
wiem
|
|
no to chyba normalne ;)
|
|
ale szukałam ich nowej trasy na necie żeby obejrzeć i nie ma jej jeszcze nigdzie :/ Ciekawe czy występ na 19 czymś się różnił?
|
|
a co ma gadac jeden z drugim wywalili hajs w bloto to i mowia ze extra bylo
|
|
to samo co w telewizorni kabarety się przejadły w kółko to samo
|
|
każdy ma prawo do własnego zdania, a ja i tak uważam, że było świetnie!!!!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!!!! :)
|
|
Świetnie ? Było Zaje**ście. 2 godziny ciągłego śmiechu. Policzki jeszcze bolą, ale nic nie przebije Mariolki. Były pączki i salaterka chipsów. Kto nie był niech żałuje.
|
|
45 zeta za trochę śmiechu. A za tydzień to samo będzie można obejrzeć w sieci za free :)
|
|
pisz wiecej bo niebierze
|
|
Zabawni są ludzie którzy piszą "45 zeta za trochę śmiechu. A za tydzień to samo będzie można obejrzeć w sieci za free :)". Do kina nie chodzą bo można ściągnąć film z netu, do knajpy też nie bo można w lidlu browara za połowę ceny kupic i się w domu narąbać, do restauracji nie wejdą bo za jeden obiad mają worek ziemniaków i dwie kapusty. Żałośni ludzie. A kabaret był fantastyczny. Dobrze wydane pieniądze.
|
|
Początek "nieskeczowy" był super,ale później było już trochę gorzej.Jak dla mnie nic nie przebije "Kabaret Moralnego Niepokoju".
|
|
widzisz Abcd zeby kazdy mial tak super dobrze platna prace jak ty to zapenwe tez z checia poszliby na kabaret ale dla wielu zaplacic 45zl za jedne wyjscie to troche duzo bo w zamian moze kupic sobie wedline na kanapki tak wiec nie oceniaj ludzi ze wszyscy najlepiej to by to czy tamto wielu osob po porstu nie stac na takie luksusy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |