Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chamstwo |
ostatnio wracałem ze szkoly i w rowie niedaleko mojej wioski leżały 2 szczeniaki. Kundelki. Przygarnąłbym je ale mam już 3 psy. Jest ktoś chętny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chamstwo |
Zawież je do schroniska, tam przynajmniej dostaną jedzenie, a w przyszłości ktoś je zaadoptuje . Teraz bez matki zamarzną i zginą z głodu, pomóż im jeżeli je widziałeś, jutro może być za póżno.
|
|
podobno ta babka w schronisku nie chce już brać więcej psów.
|
|
:(
|
|
a ja jak ostatnio wracałem z pracy to niedaleko mego bloku leżał człowiek, przygarnąłbym go ale niestety za mało zarabiam i sam się ledwo utrzymuje i to jest dopiero chamstwo bo w naszym kraju bardziej dbamy o zwierzęta i emigrantów niż o własny naród
|
|
tak wlasnie, pan pani ma racje wytepic jak zydow niech sobie pamietaja jak nie tp oad gilotyne ! a ja mam was w czyerech literach
|
|
GP11 zostawiłeś/aś je w tym rowie? Kiedy i gdzie to było?
|
|
fazer może masz i racje ale w naszym kraju zwierzęta są traktowane jak rzeczy a to nie jest w porządku. Takie postępowanie według mnie to chamstwo i brak jakichkolwiek uczuć.
|
|
Autor: fazer (---.lomza.vectranet.pl) Data: 19-02-11 19:30 a ja jak ostatnio wracałem z pracy to niedaleko mego bloku leżał człowiek, przygarnąłbym go ale niestety za mało zarabiam i sam się ledwo utrzymuje i to jest dopiero chamstwo bo w naszym kraju bardziej dbamy o zwierzęta i emigrantów niż o własny naród to się kur.wa zapytaj, kto go tak urządził ? pewnie zwali winę na ekspedientkę, która mu sprzedała preparat. wolę psa, niż takiego hu.ja.
|
|
franio30 - ciekawe czy ty nie będziesz takim h***m jak nie będziesz miał pracy i stać cię będzie tylko na ten twój preparat, jesteś taki mądry bo pewnie jesteś jednym z tych wyzyskiwaczy na których inni muszą zapier.... i to najlepiej całe 24 godziny za marne grosze
|
|
Halo! Ponawiam pytania i dodaję nowe - w jakim wieku mniej więcej były szczeniaki?
|
|
89 lat
|
|
Autor: fazer (---.lomza.vectranet.pl) Data: 19-02-11 21:25 franio30 - ciekawe czy ty nie będziesz takim h***m jak nie będziesz miał pracy i stać cię będzie tylko na ten twój preparat, jesteś taki mądry bo pewnie jesteś jednym z tych wyzyskiwaczy na których inni muszą zapier.... i to najlepiej całe 24 godziny za marne grosze nie. nawet wtedy nie będę takim h.ujem.
|
|
ola** szczeniaki mają maks 1,5 miesiąca
|
|
Pomóżcie tym szczeniakom!!!!!
|
|
Zabrałeś je i masz na przechowaniu czy chcesz, żeby ktoś je wyciągnął z tego rowu?
|
|
Mam je ale przecież mówiłem że nie moge ich zatrzymać.
|
|
fazer a jak niby mamy pomagać "narodowi" ? Zabierać pijaków z pod bloków? Człowieku, nikt nie ma lekko w życiu ale każdy z nas może tym życiem pokierować jak chce. Nikt nie zmusza takich ludzi do picia, oni mogą temu zaradzić a co taki psiak ma zrobić, kiedy właściciel wyrzucił go gdzieś w polu? Sam coraz częściej zauważam błąkające się psy i naprawdę nie wiem skad bierze się tylu pacanów, którzy je wyrzucają. Przecież taki zwierzak czuje tak samo, odczuwa głód, zimno, więc zamiast wyrzucać gdzieś w polu oddawajcie psy do schroniska!
|
|
Forum raczej nie pomoże... Daj ogłoszenia do gazet, nie tylko łomżyńskich, na słupy ogłoszeniowe, koniecznie u weterynarzy, w internecie. Musisz się sprężyć - dopóki szczeniaki są małe masz większe szanse na oddanie, potem będzie coraz gorzej. Może to wiesz, ale nie zaszkodzi przypomnieć - koniecznie trzeba odwiedzić weterynarza i przynajmniej poprawnie odrobaczyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |