Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Omania |
Mijamy się ostatnio :(:( Zaczyna mi Ciebie brakować :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Omania |
a h0jowe forum
|
|
Żono moja :):) We troje przyjemniej :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tak? Ciekawe?! Przypomniales sobie o żonie, jak sie pojawiła?? !! Czyzby walentynka sie nie spodobała? h0jowe forum
|
|
Żona moja dostała walentynkę wcześniej :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale piękna odesłałam i nastąpila cisza.. h0jowe forum
|
|
No i się zaczęło;-)
|
|
A ja od Żonusi nie dostałem Walentynki :(:( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Żonusia wysłała!! Piękna kartke z pięknym wierszem <:| Omania.. własnie sie skonczylo h0jowe forum
|
|
Omania poznaj moją żonusię :):):):) Mam nadzieję że wybaczysz mi to małe niedociągnięcie ??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Od Żonusi nie dostałem , naprawdę :(:( Żonusia może mężów pomyliła ??? :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Się skończyło...szkoda;-(Powodzenia gołąbki;-)
|
|
Nie pomyliła :| Przykro mi, bo tak sie staralam. Wyslalam o godzienie 00:02... h0jowe forum
|
|
Omania nie skończyło się :):) Zostań ze mną :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie dostałem , nie przyszło , naprawdę :(:(:( Gdybym dostał to bym odpisał żonusi :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ehhhh z Tobą czy z wami?
|
|
No i Żona mnie porzuciłą :(:( Przez walentynkę która do mnie nie dotarła:(:( Trudno uronię łezkę w kąciku i znajdę sobie inną :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Omania ze mną zostań właśnie chyba żona mnie rzuciła :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To mam zadowolić się resztkami???
|
|
No coś ty :):):):) Mało używany byłem :):) Wręcz sporadycznie :):) Żona światem latała , nie dbała o męża :(:( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Albo mąż nie dbał o żonę.Teraz kwiaty i szybciutko z przeprosinami,to może kolacje jeszcze dostaniesz;-)Może żona wybaczy;-)
|
|
A może przyszedł czas na zmiany ?? :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Zmiany...hmmmm to teraz będziesz zasypiał bez kolacji?
|
|
Kolację i tak jadam poza domem :):):) Nad zmianą żony się zastanawiam :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ojej poważna decyzja;-)Dobrze się zastanów,teraz o dobrą żonę bardzo ciężko.;-)
|
|
Poprzednia mnie zaniedbywała :( A o Walentynkę której nie dostałem miała pretensje :(:( Widocznie takie kobiety już są :):) To poszukam sobie jakiejś nowej która będzie dbała o mnie pod każdym względem :):) Nie śpieszy mi się mam czas , na pewno znajdę kogoś odpowiedniego :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Widze ze zmieniasz żony jak skarpetki,nie dobrze,nie dobrze;-(
|
|
Bez zmian życie było by monotonne :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale jak już znajdę tę której naprawdę szukam , wtedy pozna ona przyjemnośc bycia ze mną :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No no widzę że jesteś odważny.Jeszcze nie ma rozwodu a już takie plany;-)
|
|
Bo przyszłośc trzeba planować z wyprzedzeniem moja droga :):):) A może byś tak skrobęła słowko na mojego e-maila ??? :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Skrobnę ale po rozwodzie.;-)Zobaczyć jak się trzymasz;-)
|
|
Ale moja żonusia juz mnie porzuciła :):) Możesz śmiało skrobać :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No to się oświadczaj;-)
|
|
Na priv to zrobię :):):) Tutaj za dużo ciekawskich jest, zaraz zaczną się komentarze :):):):):) Już idę do Ciebie na priv :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No i się rozmyślił...ehhh
|
|
Nie rozmyśliłem się nie :):):) Napisałem :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Pewnie do innej żony;-)Więc ja sobie kogoś poszukam;-)
|
|
Ja już tam wiem do kogo pisze :):) Uważnie sprawdzam adresy :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Pffff akurat!!!
|
|
No i poszedł do innej...faceci to świnie;-(
|
|
ktoś-coś ale z ciebie to frajer zasłaniasz sie swoim wykształceniem. Cytaty walisz jak z pod budki z piwem.
|
|
Oooooooo!!!!!!!!!!!!!! Gimnazjalny niedouk się pokazał :):):):):):):):):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
srasz jakimiś tekstam bo w realu nie dajesz rady
|
|
morde masz zakazano tekst jak byś z Ferdynand Kiepski piwo metanolem pił. Jedynie ci co zostało to na necie panny bajerować z marnym skutkiem ...
|
|
ktoś-coś Jeden kuperek Kaczy a tylu podrywaczy!!!!!! (Sztaudynger) :):):) Po METANOLU mam mroczne wizje :):):) widać tłumoku cytujesz jakiś wytłuków pseudo inteligencie ..
|
|
ktoś-coś Jeden kuperek Kaczy a tylu podrywaczy!!!!!! (Sztaudynger) :):):) Po METANOLU mam mroczne wizje :):):) żebyś mi przysrał cytatami z Alberta Camuse czy Franzem Kafko ale ty pseudo inteligencie nawet debilu tego nie potrafisz k.....a i kto tu skończył gimnazjum ....
|
|
ktoś-coś Jeden kuperek Kaczy a tylu podrywaczy!!!!!! (Sztaudynger) :):):) Po METANOLU mam mroczne wizje :):):) Ty samozwańczy intelektualisto gdzie ty jesteś...
|
|
Widzisz gamoniu :):):) Nawet nie potrafisz zrozumieć o co Sztaudyngerowi chodziło :):):):) Prosta pało :):) Z Camusem wyjazd robisz :):) Misia Uszatka najpierw poczytaj matołku :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
w realu mi się nie możesz dorównać ćwoku a neta jakieś teksty walisz
|
|
Pisz pisz pacanie niezłą polewkę maja z ciebie :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
w realu nie masz żadnych szans idź do burdelu tam ciebie bedzię musiała wysłuchać bo zapłaciłeś za numerek Ze Mną Ćwoku w realu nie masz minimalnych szans
|
|
ktoś-coś bedę pisał padalcu bo mam gdzieś twój zasrany wirtualny świat
|
|
ktoś-coś ćwoku widać komu zależy na opini w tym wirtualnym świecie bo innego niemasz nie znasz
|
|
ktoś-coś powodzenia w wirtualnym świecie....
|
|
ktoś-coś powodzenia w wirtualnym świecie .Bo innego niemasz nie znasz cheee argumenty ci branie sie skończyly zejdź na ziemie . Mama ci komputer wyłaczy i jej krzywde zrobisz ..
|
|
Poczytałem sobie to co pisałeś :):):):) Wyraźnie można wyczytać u Ciebie tęsknotę za rozumem :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktoś-coś powodzenia w wirtualnym świecie.
|
|
no masz racje cały czas szukam. Ale nie po METANOLU...
|
|
daremny twój trud :):) Z tęsknotą w oczach ,nie znajdziesz tego czego szukasz :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
żebym miał twoje IQ wykształcenie pewnie bym znalazł
|
|
Nie dał byś rady :):)Twojemu idolowi Camusowi wyszła tylko Dżuma .:):):):) A tobie dużo dalej do jego rozumu :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |