Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KSIĄŻECZKA PKO |
MOŻE KTOŚ WIE JAK ODZYSKAĆ WPŁATY Z KSIĄŻECZKI PKO KILKA LAT SIĘ WPŁACAŁO WIEM ŻE NALICZJĄ PROCENT W PKO ALE JAK JE MOZNA PÓŹNIEJ WYPŁACIĆ ODZYSKAĆ BO PODOBNO COŚ TRZEBA WYKAZAĆ KTOS SIĘ MOŻE ORIENTUJE? ~cienona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KSIĄŻECZKA PKO |
Ut@p $ię
|
|
jezeli to byla ksiazeczka posagowa,to może wystarczy CI na zakup butów w CTO
|
|
nie posagowa tylko mieszkaniowa juz dwa lata temu naliczyli ponad 70 tyś ale wtedy mozna bylo wypalcic np na remont mieszkania wykazac rachunki badz na wykup mieszkania chcialam wiedziec czy cos sie zmienilo ps. profesor odpier.... sie ode mnie ok? ~cienona
|
|
ja takze mam dwie ------ zarejestrowane w spoldzielni i maja premie gwarancyjna.Nie slyszalam aby cos sie zmienilo -ale nie sadze , juz dosc dzieki Balcerowiczowi ukradli!!!!!!!!!!!! wiem ,ze ktos z Olsztyna pisal skarge do Strasburga ale jaki final jest lub bedzie nie wiem? WpLACANE PIENIADZE NIE BYLY PAPIERAMY ALE ZYWA GOTOWKA! i nie sluchaj tych GOLODUPCOW! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
W przypadku remontu wszystko zależy od tego, kiedy założono książeczkę. Jesli ktoś założył w 1987, to zwrot (z faktur zakupionych np. okien) dostanie ... w 2015r. Jeśli kupuje się/ buduje dom/ mieszkanie - kasa jest wypłacana od razu. Ele
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |