Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
open finance - czy w koncu jest w Łomży? |
czy w końcu mamy w Łomży konsultanta open finanse? swego czasu osoba o tym nicku pisała na forum że lada moment ma ruszyć ale coś przycichło sprawdziłam osobiście kilka banków, ale znajomi mówią że jednak z OF mają lepsze możliwości i warto porównać z ich ofertą, jeśli ktoś z was ma namiar na doradcę OF to będę wdzięczna za szybką odpowiedź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: open finance - czy w koncu jest w Łomży? |
ja jestem doradca w tych i innych sprawach...
|
|
juz dawno jest tu masz ich reklame http://www.infolomza.pl/finanse.html szpenio - człenio!!!!
|
|
dzięki wielkie Szpenio :) spróbuję się z nimi skontaktować
|
|
Nie ma Open Finance u nas.Wczoraj byłam na spotkaniu w B-stoku. Bo jak chciałam u nas (też widziałam tę reklamę) to usłyszałam od centrali OF, że w Łomży ich punktu nie ma. Powiedziałam, że widziałam reklamę, ale usłyszałam, że to nie jest ich żaden oficjalny punkt...
|
|
dzwoniłam ale nikt nie odbierał, no i Tuli dobrze że piszesz, będę to miała na uwadze. a w ogóle to troszkę u nas z dostępnością kredytów jest ciężko bo ing na franczyzie i do Białegostoku jechać by było trzeba, a pani z mbanku też powiedziała, że jeśli jesteśmy zainteresowani kredytem u nich to musimy zjawić się w Warszawie :/
|
|
W kredycie moge pomoc:)
|
|
Open Finance już działa w Łomży - Al. Legionów 40.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |