Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eska w Łomży..... |
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji wyraziła zgodę na zmianę nazwy „Radio Plus Łomża” na „Radio Eska Łomża”. Przed kilkoma dniami szyld nowej stacji zwisł na siedzibie Radia przy Al. Piłsudskiego. Oznacza to, że już niebawem na fali 88,8 MHz usłyszymy Eskę... Przypomnijmy na początku czerwca Łomżyńska Agencja Informacyjna właściciel - koncesji radia - zawarła umowę franchisingową z zarządem Radia Eska S.A. Dzięki niej Radio Eska Łomża otrzymało prawo do korzystania z oferty programowej sieci Eska, serwisów informacyjnych świat-kraj, audycji sieciowych oraz wsparcie promocyjne sieci. Zostanie też włączone do pakietów reklamowych sieci Eska. Na razie wszystko idzie zgodnie z planem. W ubiegłym tygodniu na zmianę nazwy stacji zgodziła się KRRiT. Na ścianach budynku w którym znajduje się radio pojawiły się też szyld Radia Eeska Łomża. W eterze póki co Eski nie słychać, ale pewnie to już kwestia raczej dni niż tygodni... Program radia ma mieć charakter muzyczno-rozrywkowo-informacyjny, a grupą docelową będą słuchacze w wieku od 15 do 39 lat. Radio Eska Łomża to kolejne – trzecie już wcielenia Radia Łomża – pierwszej - powstałej w 1997 roku - komercyjnej stacji radiowej w mieście. Założycielem i właścicielem stacji jest Sławomir Borowy. Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eska w Łomży..... |
Jaki z tego wniosek? :> -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
mi sie wydaje ze przydalby sie do tego jakis komentarz a nie samo skopiowanie artykulu :))
|
|
|
Ty wy jesteście do komentarzy a ja tylko napisałem informacje :) i błędy to każdy robi ,nitk nie jest idealny [pamiętam jak kiedyś w liceum pani od polskiego napisała ''może bałtyckie'' były niezłe brechty ale to kiedyś :( jeśli wam się niechce czytać i pisać to nie piszcie bo paluszki wam się połamią i nie czytajcie bo wzrok stracicie więc ... a ja pisze z nudów wakacyjnych :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
bardzo sie cieszę że może wreszcie włącze lokalne radio i posłucham czegoś co przypomina rozgłosnie radiową tak swoją drogą myślałem że już radia plus dawno niema w łomży ciekawe kiedy ruszy eska czekam z niecierpliwością ,oj jak do tej pory łomża niemiała szczęscia do rozgłosni radiowych wiem że jeszcze to coś,,; (bab) gra bo słyszałem na plaży ale dzięki nim pobyłem tam 15 min, niechciałem sobie szarpać nerwów słysząc szlagiery godne tej stacji.Czekam na eskę.... oby grała też na plaży to jeszcze sie tam wybiorę
|
|
Adam , a czego ty posluchasz?? te same osoby to samo bedą pieprzyły bez sensu, bo mowi sie ze ekipa co w radiu BAB pracuje juz sie szykuje do Eski ( czyli wracaja co poniektózy) bo jeden jużspowrotem siedzi hihiihihi wiec to samo bedzie tylko wiecej rzeczy z centrali i muza inna, wiec nie podniecaj sie az tak bardzo
|
|
W Piątek 22 Lipca startuje emisja radia Eska Łomża wiecej na : Zadowoleni ? Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
juz to widze hehe ciekawe co bedzie po tym? juz chyba sieci zabraknie
|
|
tak sie zastanawiam czym sie tak ekscytujesz adam. pracujesz tam?.. a moze to Ty... Sławku...:) eska nie ma szans w lomzy. jest za mało lokalna. i nigdy nie uda jej sie osiagnac takiego statusu. Adam sie ostro naperł z ta plaza i radiem. albo reprezentuje konkurencje i zal mu tylek sciska ze nie jego radio tam gra, albo wyleciał z bab i nie moze sie z tym pogodzic. wazne jest , jakie radio gra na plazy , czy ze jest słońce i czysta woda?..skąd w was tyle pretensjonalizmu do całego. nic wam nie pasuje. co za smutny naród na tym podlasiu. Rmf FM góra na wieki a te wasze popiduwy niech sobie rzępolą. szacunek dla radia bab- dopieszcie pare rzeczy a wybijecie sie
|
|
tarczyn? ze kto siedzi w esce juz i przeszedł tam z babu?ciekawe info sprzedajesz ale z rejestrów lomzynskich wynika ze nic sie nie zmieniło jak narazie. słyszałem ze lomza jak zadne inne miasto uwielbia plotki. 10 razy sprawdź informacje zanim ją podasz ok?
|
|
a mocarski to co?
|
|
może nie na temat. znacie może wynik sparingu ŁKS-Drwęca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |