piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie w Łomży

Witam.Znajomy chce kupić mieszkanie ok.60m,na którym osiedlu nailepiej i ile trzeba zapłacić za metr?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie w Łomży

pewnie jest z wioski, jak pomieszka to mu sie odechce zycia w lomzy , chyba ze to emeryt :)

Nie kolego jest z Łomży tylko z kim nie porozmawia to każdy ma inne zdanie co do osiedla,a już o cenach to nie wspomne.

na każdym osiedlu znajdzie się paru "bandziorów" ,srające psy po chodnikach,upierdliwi sąsiedzi itp.itd ale jednak polecam osiedle Południe :)) a ile za metr trzeba zapłacić...nie mam pojęcia

to zalezy czy chce spokoj czy woli chuliganstwo . Najlepsza ulicą chyba bedzie mazowiecka, ładnie i przyjemnie.Nie polecam zaś malachowskiego,, o tam to tylko szum samochodow, prędko początkujący nie zaśnie. Dmowskiego paskudne, chopina tez, ewentualnie jeszcze ks janusza. Ale mazowiecka spodoba mu sie najbardziej :)

3437,5 zł / m2) w budownictwie ok. 20 letnim

Też tak myślimy ale Mazowiecka i Konstytucji(nowe bloki) to strasznie wygórowane ceny podlug innych miejsc.A co myślicie o np.Ks.Anny,Ks.Janusza?

jak będzie chciał mieszkać na mojej osi to wpierw wpisowe niech pamięta wpłaci chłopakom, znaczy się flaszka

Moze jeszcze wybrałbym osiedle na przeciw mazowieckiej druga strona ulicy, bodajze to prusa czy zeromskiego, przy monopolowym

srednio m4 60m2 można kupić od 160-do 190 tys zł w tym przedziale a to że ludzie zamawiają 200 i wiecej...to tylko zamawiają !!!odnośnie osiedla to trudno coś napisać kwestia gustu i przyzwyczajeń -dobrze jak jest blisko jakiś sklep,przedszkole, szkoła,parking ja osobiscie szukał bym na osiedlu konstytucji -co do ceny to jeszcze dochodzi kwestia wyposażenia no i rzecz jasna piętra ! powodzenia w zakupach !

zacznijmy najpierw od tego, ze wybierac to se mozna miedzy mieszkaniami na ul. Kazanskiej czy Sybirakow gdzie stawiaja nowe bloki, bo tak to raczej trzeba patrzec po ogloszeniach co sprzedaja i gdzie. Wiec za bardzo sobie nie powybierasz. Ceny sa rozne, mieszkania do remontu jak i po remoncie, z meblami jak i bez, role tez gra wiek bloku, pustak czy plyta, ktore pietro, ale najlepiej to osiedle Poludnie, wszedzie blisko i wszystko pod nosem

lauracrow1 dobrze prawi, ale zgodze się też z kawoszem ludzie zamawiają po 200 000 zł za 65m2 i czekają miesiącami na jelenia. Od kilku miesięcy przeglądam uważnie ogłoszenia i wiele mieszkań z wygórowaną ceną ciągle czeka na klienta.

Południe

...

kup domek jednorodzinny cena bedzie mało mniejsza

3.400 za m2 tyle ja placielem w nowym budownictwie na południu

popytaj w SM Perspektywa, ciagle tam stawiaja nowe bloki na Sybirakow, ja dalem 3,450 zl za metr.

bo świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org