Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkanie w Łomży |
Witam.Znajomy chce kupić mieszkanie ok.60m,na którym osiedlu nailepiej i ile trzeba zapłacić za metr?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkanie w Łomży |
pewnie jest z wioski, jak pomieszka to mu sie odechce zycia w lomzy , chyba ze to emeryt :)
|
|
Nie kolego jest z Łomży tylko z kim nie porozmawia to każdy ma inne zdanie co do osiedla,a już o cenach to nie wspomne.
|
|
na każdym osiedlu znajdzie się paru "bandziorów" ,srające psy po chodnikach,upierdliwi sąsiedzi itp.itd ale jednak polecam osiedle Południe :)) a ile za metr trzeba zapłacić...nie mam pojęcia
|
|
to zalezy czy chce spokoj czy woli chuliganstwo . Najlepsza ulicą chyba bedzie mazowiecka, ładnie i przyjemnie.Nie polecam zaś malachowskiego,, o tam to tylko szum samochodow, prędko początkujący nie zaśnie. Dmowskiego paskudne, chopina tez, ewentualnie jeszcze ks janusza. Ale mazowiecka spodoba mu sie najbardziej :)
|
|
3437,5 zł / m2) w budownictwie ok. 20 letnim
|
|
Też tak myślimy ale Mazowiecka i Konstytucji(nowe bloki) to strasznie wygórowane ceny podlug innych miejsc.A co myślicie o np.Ks.Anny,Ks.Janusza?
|
|
jak będzie chciał mieszkać na mojej osi to wpierw wpisowe niech pamięta wpłaci chłopakom, znaczy się flaszka
|
|
Moze jeszcze wybrałbym osiedle na przeciw mazowieckiej druga strona ulicy, bodajze to prusa czy zeromskiego, przy monopolowym
|
|
srednio m4 60m2 można kupić od 160-do 190 tys zł w tym przedziale a to że ludzie zamawiają 200 i wiecej...to tylko zamawiają !!!odnośnie osiedla to trudno coś napisać kwestia gustu i przyzwyczajeń -dobrze jak jest blisko jakiś sklep,przedszkole, szkoła,parking ja osobiscie szukał bym na osiedlu konstytucji -co do ceny to jeszcze dochodzi kwestia wyposażenia no i rzecz jasna piętra ! powodzenia w zakupach !
|
|
zacznijmy najpierw od tego, ze wybierac to se mozna miedzy mieszkaniami na ul. Kazanskiej czy Sybirakow gdzie stawiaja nowe bloki, bo tak to raczej trzeba patrzec po ogloszeniach co sprzedaja i gdzie. Wiec za bardzo sobie nie powybierasz. Ceny sa rozne, mieszkania do remontu jak i po remoncie, z meblami jak i bez, role tez gra wiek bloku, pustak czy plyta, ktore pietro, ale najlepiej to osiedle Poludnie, wszedzie blisko i wszystko pod nosem
|
|
lauracrow1 dobrze prawi, ale zgodze się też z kawoszem ludzie zamawiają po 200 000 zł za 65m2 i czekają miesiącami na jelenia. Od kilku miesięcy przeglądam uważnie ogłoszenia i wiele mieszkań z wygórowaną ceną ciągle czeka na klienta.
|
|
Południe ...
|
|
kup domek jednorodzinny cena bedzie mało mniejsza
|
|
3.400 za m2 tyle ja placielem w nowym budownictwie na południu
|
|
popytaj w SM Perspektywa, ciagle tam stawiaja nowe bloki na Sybirakow, ja dalem 3,450 zl za metr. bo świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |