poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLSAT NEWS ZNÓW O ŁOMŻY I CZECZENACH

Teraz leci.
Naginają rzeczywistość oczywiście.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLSAT NEWS ZNÓW O ŁOMŻY I CZECZENACH

haha widziałem wpis śledzczego :D

śledczy jesteś na czarnej liście ;p

ANTY_BLM mi się rzucił w oko ze swoim postem

Śmiech z tego Polsatu...komercyjna stacja

Od dzisiaj MY mieszkańcy lomzy zamisast negowac obcych powinnnismy odwrotnie wypowiadac sie. w samych superlatywach jak to kochamy emigrantów.zamiast nie nawisc to miłość.oaza radosci jego mac..

http://www.rp.pl/artykul/612449_Kleska-integracji-w-Europie-.html

media sami rozgrzebują te tematy i chyba o to im chodzi żeby coś się działo kosztem niewinnych biednych ludzi :(

nie mam polsatu ale co oni tam o tym temacie podają . Kto to widział to niech zreferuje.

Riposta

w łomzy dawno ten tamt umarł śmiercią naturalna a media to dalej rozgrzbują . To jest kolejny typowy przykład kto tak naprawdę spirale nienawiści nakręca. podobnie było poprzednio.

Riposta

qawgaz bardzo lubi getta hihi

Mówili głównie że od kwietnia będą monitorować internet i podali nas jako przykład nawoływania do przemocy w internecie. Mówili,że ten filmik z ukrycia który był kręcony przez jakiegoś użytkownika tego forum o tematyce wiadomej był przyczyną pobicia tych 2 czeczenek..

http://www.gogaminggiant.com/wp-content/uploads/2010/07/facepalm.jpg

Potem jakaś kobieta opowiadała jak inna łomżanka na przystanku zabroniła jej mówić po czeczeńsku.
Codziennie kilka tysięcy osób mówi do siebie serdeczne "spier.." i jakoś nie słyszymy o tym na polsacie więc nie rozumiem tej akcji.

Pokazali jeszcze forum i jakiś studencik się wypowiadał z fundacji.

od jakiego kwietnia i kto bedzie ten internet monitorowac , tzn to forum czy co

Riposta

ten studencik to Kamil Kamiński z jakiejś fundacji ocaLenie

a może niech miasto zorganizuje jakiś festyn integracyjny z alkoholem ( prezydent stawia ) bo wiadomo, że tak najlepiej jest się zaprzyjaźnić :D

Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-02-11 19:40

od jakiego kwietnia i kto bedzie ten internet monitorowac , tzn to forum czy co

http://technowinki.onet.pl/wiadomosci/internet/rusza-monitoring-polskiego-internetu,1,4186138,artykul.html

...czyli kolejny krok do zamykania obywatelom polskim ust, ukrócenia swobody wyrażania myśli i przekonań.

PS Wyrzuciłem do kosza paszport Polsatu. ;)

no tak ja tez widzialem anty blm ,ale szum robia polak polakowi na co dzien mowi sobie takie slowa nic do nich nie mam ale co oni sa k u r w a nietykalni slowami jak sie nie podaba to droga wolna

Oni pewnie tam w Warszawie mają nasze forum ustawione jako stronę startową w przeglądarce. :D

ja mysle ze i bez przegladania maja ustalony program dnia, przelec i zobacz

mi ust nie zamkną prawda sie obroni sama:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Niech ci wszyscy dobroczyncy i telewizyjne kur__szony zabiora po jednym hefajstosie do siebie.Zobaczymy jak dlugo wytrzymaja w takim towarzystwie.Naprawde przesadzaja w tym polsacie a to zapewne i szpila tej fundacji bo i szmalec im ucieka jak ich wysedlaja.

Popieram Riposta wygrzebuja stare brudy...
Dlaczego nic w gazetach nie ma o akcji sprzed miesiaca pod Admiralem jak lezeli jak kaczaki na glebie i okolo 10ciu zostalo aresztowanych.Byly chyba w tej akcji uzyte wszystkie radiowozy a tu cisza????
Napewno nie krecili ich bo ktos za duzo wygral...

Life's simple. You make choices and don't look back. ;)

--------------------------------------------------------------------------------

Jak dzgneli bialostoczanina kosa tez maly artykulik w malej gazetce a tu wielkie hala ja pier...e

--------------------------------------------------------------------------------

znam przykład gdzie wynajmowali mieszkanie i aby nie płacić zwyczajnie uciekli wynajmującemu mieszkanie bez zapłaty. Mieszkanie pozostawili w fatalnym stanie brud.

Riposta

http://forum.poranny.pl/bialystok-klub-metro-czeczeni-zaatakowali-nozem-t1152/

Tam tez ich maja gleboko w d....ale nikt z tego powodu nie placze

Czesio: Islam rzekomo nie pije;]

nie pije do lustra :)

to jak nie chcą z nami się napić to ja już nie wiem czego oni tu szukają ? :)

Jaki mój wpis ? A co oni mają do tego ? nie muszę lubić tych ''czeczenów'' i chyba jest wolność słowa ? tak samo jak w Anglii anglik powie do polaka fuc*off albo co tam innego i też że nie nawiedzi polaków i jakoś nikt se tego do serca nie bierze tak samo tutaj nie każdy musi być otwarty na ludzi ,a te ocalenie czy co tam innego to zamiast polaków gnębić to niech jadą do Rosji i niech ich tam ochrzanią że co to ma być i niech ich monitorują a nie później uciekają do Polski ,parodia co w tym kraju się dzieje .

A ma ktoś link do tego syfu co tam pokazywali ? bo ja to nie mam telewizji :)

tak jest popieram niech i kur*a adoptują jak ich tak zal ściska dupy ....

zdelegalizowac ocalenie

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

wolność słowa a dobry chłopak musi odpowiadać za znieważenie obywateli z Kaukazu

Łomża leży na Mazowszu !

Że niby kto ma odpowiadać ? że ja ? ciekawe za co ? haha

Znalazłem ten odcinek ''Wiadomości'' i to co pokazali Mój wpis jest prawdą więc pan który tam siedział i czytał tak namiętnie i pewnie jest z wa-wy i nic nie wie co tu się dzieję a się wypowiada o nie naziści lub rasizmie jaki rasizm człowieku ? jak oni żyją tutaj chcą tak pracować płacić podatki itd. czyli są na równi z nami, a na policji było dużo zgłoszeń w sprawie uchodźców i oponami pod kaufladem również a jakoś nic nie mogą zrobić więc o co tu w wszystkim chodzi ? mam uciekać do Niemiec bo będą mnie prześladować w internecie ? bo w własnym kraju nie mogę żyć ? kiedyś wyjadę jak będzie tak dalej tu się działo ,zamiast ludziom obywatelom pomóc dać prace i godne warunki życia to tylko jak zarobić jak ściągnąć od obywateli więcej kasy zabrać co jeszcze zostało i żeby innym żyło się lepiej, i nie zmienię zdania i co tak nagle wszyscy zamilkli ? kilka miesięcy temu to rekordy biły tyle osób było przeciwko a teraz wszyscy zamknęli się nie będziesz walczyć o swoje to ktoś ci to zabierze w tym przypadku ''przyjaciele'' za wschodu ,oczywiście nie wszyscy bo są przypadki że przyjechała rodzina i żyła sobie nie było problemu i ok ale też jest taka ''gangsterka'' co chodzi i szuka rozrywki co jest przykładem ostatnia przygoda w białymstoku .

Sledczy ja popieram cie w 100% i napewno nie skule ogona.Mam tez takie same zdanie jak tu opisales.Darmozjady wpierd__ja kebaby graja w maszynki podskakuja do Polakow Łomzyniakow do tych co podali im reke.Nie maja za grosz szacunku nawet religia im tego zabrania.Wielcy pajace w tv wycieraja se morde miescina.Gdzie oni sa jak kocmoluchy narozrabjaja.Jeszcze kilka lat i my w tym miescie bedziemy miejszoscia.Ja tam pluje im w pysk bo jak ich szanowac jak dla nich jestem tylko" pies niewierny

Moga i mnie zacytowac sram na to.Moze na starym rynku niebawem stanie pomnik upodlonego kozojeba....

I zjedli oni wszyscy mego dziadka jajca z rakiem

Śledczy - zarzuć linkiem to i my się pośmiejemy. :D

A z czego tu się śmiać ? tu trzeba poważnie się zastanowić gdzie my mieszkamy ?w normalnym Europejskim państwie czy w buszu ? ja już nie powiem co panowie o nie wiele odemnie starsi pochodzenia wiadomo jakiego kupowali w sklepie militarnym na Bernatowicza . ANTY_BLM ty też tam jesteś :) na iPli to znalazłem .

No właśnie widziałem, był mój post o pracowitych Chińczykach. Szkoda, że w tym reportażu brakuje (jak zwykle) opinii drugiej strony (łomżyniaków) ale do tego zdążyliśmy się już chyba wszyscy przyzwyczaić...

Co do monitoringu sieci:

"Nieprzychylne uwagi na temat homoseksualistów lub wyznawców Mahometa, głoszone publicznie w Internecie, już niebawem mogą się wiązać z poważnymi konsekwencjami. Groźnie brzmi, opublikowana przez „Gazetę Wyborczą”, zapowiedź uruchomienia w tym tygodniu pierwszego ogólnopolskiego monitoringu Internetu pod kątem tzw. mowy nienawiści.

Polski internet będzie przeczesywany przez program komputerowy monitorujący go pod kątem wrogości wobec mniejszości etnicznych, seksualnych i religijnych – informuje dziennik, który przoduje w propagowaniu w Polsce homoseksualizmu. Według "GW", w każdym przypadku rozpoznania "mowy nienawiści" natychmiast informowany będzie administrator portalu. Skrajne przypadki będą podstawą do zawiadomienia prokuratury. "

Witamy w demokracji...

No i jak dawniej jak zmieniono prawo wobec pijanych kierowcow,wiezienia zapełnily sie rowerzystami spod budki z piwem.Zajmowali przytulne katy dla prawdziwych przestepcow.Teraz czeka wieziennictwo fala internetowych wypowiadaczy.Napiszesz post wytypuja cie za drugim razem to juz recydywa a to wiaze sie z bezwzglednym pozbawieniem wolnosci.To tak teraz beda nabijac statystyki.
Osobiscie dzis znalazlem kilkanascie stron z wielu miast jak 4lomza i z tym samym problemem.Czyli co????
Dzien sadu jest bliski???? :)

Najpierw musi tobie prokurator udowodnic ze to ty piszesz z kompa a nie kto inny:) a czeczenow i ich rubodupne niewiasty.... posuwał kozioł w kuper

qawqaz tak trzymaj podpisuje sie pod tym.Kozoje_om stanowczo mowimy nie.

ja tam nic nic do nich nie mam tylko naprawdę trochę przesadzają po naszych ulicach panoszo się jak po swoich ziemiankach! NIE RAZ MI JUŻ PRAWIE POD AUTO NA PASACH WSKOCZYŁ I TO JESZCZE BULWERSIA STRASZNA!

większość Polaków sadzi joby na homosiów i darmozjadów, więc niech wszystkich zamkną, tylko ciekawe kto wtedy by nap*erdalał dla nich na podatki :)

Klęska integracji w Europie

http://www.rp.pl/artykul/612449_Kleska-integracji-w-Europie-.html

No cóż, jakby przy późno się obudzili. Teraz nie wiedzą, co z tą hałastrą teraz począć, a socjal trza im płacić.

Białe dzieci do lat 16 stały się mniejszością w Birmingham. Obecnie jest ich tam 47 %.(dane z 2010 )
W roku 2026 będzie ich tam już tylko 36 %. Holendrzy wieją ze swojego kraju. Dziennie jakieś 300 osób :)

Oby tak dalej. Może Niemcy, Holendrzy, Francuzi zaczną wiać do Polski ? Przemysł budowniczy się ruszy, a co za tym idzie i cała gospodarka. Spadnie bezrobocie, zarobki skoczą w górę, znowu będzie pięknie... :P

Najważniejsze to nie dać się zastraszyć tolerastom. Zauważcie jak ci kretyni podsycaja nienawiść - straszą prokuraturą, sądami. Wmawiają nam działania pozaprawne - nawoływanie do nienawiści, znieważanie pasożytniczego narodu.
Pamiętacie co z Hubertem było ? Tępe dziennikarzyny pisały, że postawiono mu zarzut za to, że napisał: "czeczen dostaje więcej zasiłku niż ty zarabiasz".
Przez takie bzdury tworzą paranoję strachu.
Hubert popełnił błąd - uzył flagi narodu pasożytniczego i właśnie za znieważenie flagi mu grzywna groziła.

Tez zauważyłem jak ludzie wystraszyli się lewicowych faszystów i przestali pisać. Ja proponuję - zachowajmy ostrożność i nie dajmy się zastraszyć. Skoro nie wolno pisać o Czeczenach - piszmy o Agresywnych Pasożytach, o Kozoje@#ach, o Kaukaskich Leniach, Brodatych Dzieciorobach.
Najlepsze jest określenie Agresywne Pasożyty - żadna lewacka gazetanie zacytuje tego określenia, bo ujawni, że nie chodzi nam o ich rasę, czy religię a to to, że są agresywni i żyja na nasz koszt.

Jestem pewien, że autor filmu "Przestępczość Czeczenów" wybroni się przed sądem. Nikogo nie znieważył (kto mu udowoni, że pisząc "Agresywne Pasożyty to bandyci " miał na myśli Czeczenów?).
Nie nawoływał do nienawiści - ostatnio czytałem owyroku sądu (chodziło o Żydów) - można krzyczeć: "pogonimy precz Czeczenów" nie wolno nawoływać "pogońmy precz Kozojebców" - to już nawoływanie.
Można napisać "Nie lubię pasożytniczych Czeczenów" - za lubienie lub nielubienie kogoś JESZCZE nie dają wyroków.

Używając wyrażeni "Agresywne Pasożyty" można pisać co nam się podoba.

Dodatkowo zauważyłem, że coraz więcej osób używa anonymouse.org - dodatkowe zabezpieczenie. Grunt to przestać pisać o Czeczenach a zacząc pisać o Agresywnych Pasożytach.

a co już kogoś targają po sądach ??

I jeszcze jedno - co bystrzejsi politpoprawni idioci mogą mi zarzucić , że robię to co Hitler - dehumanizuje Kozojebców. Niestety nie mam innego wyjścia. Wiem, że w milionie Agresywnych pasożytów może znaleźć się dwóch lub nawet trzech spokojnych, uczciwych, pracujących Czec... . jednak co zrobić? To lewi faszyści zmuszają nas do zaprzestania pisania o Czeczenach. Kolejny dowód na to, że fundacja "oca Lenie" i wybiórcza organizacje faszyzujące. Hitler był lewakiem.

Dodatkowo zauważyłem, że coraz więcej osób używa anonymouse.org - dodatkowe zabezpieczenie
GDZIE DZIECKO TO WYCZYTAŁEŚ.SIEDZISZ I SZCZEKASZ JAK TWÓJ IDOL GOEBBELS.

Heh, no to w takim razie taka mała refleksja.
Kiedyś z takich rzeczy raczej się śmiałem, bo czego można się czepiać biednego agresywnego pasożyta. Wraz z niedawną zmianą pracy przyszedł i czas na zmianę środka lokomocji w postaci MPK. No i faktycznie. Jak do busa wpada wataha agresywnych pasożytów to zajmuje terytorium na własność hehe. Ciekawe, kiedy to u nich będziemy kupować bilety mpk.
Tak na marginesie. Media trąbią o tym co się dzieje w płn. Afryce, ale pomija się wydarzenia w Europie. Do regularnych bitew dochodzi Szwecji w Malmo.
Co prawda po ichniemu, ale można wrzucić na translator.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2295042/nya-brak-ha-blossat-upp-i-rosengard

Grupki młodocianych imigrantów atakowały kamieniami przechodniów którzy uciekali w panice, podpalano samochody.
Atakowano także szwedzką policję której spalono 2 radiowozy.
W czasie zamieszek słychać było głośne detonacje.
Szwedzkiej policji udało się zatrzymać dwóch osobników podejrzanych o udział w zamieszkach.
Szwedzi nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć co było powodem kolejnej eskalacji agresji w imigranckiej dzielnicy.

Z ciekawości przeczesałem YT i do otwartych potyczek dochodzi tam od wielu lat. Pasożyty w biały dzień atakują policjantów. Można sobie pooglądać. Co niektórzy może i zrewidują swoje liberalne poglądy na ten temat. Zachęcam.
Podobne zajścia we Francji to normalka. Bodajże w tamtym roku doszło do poważnych starć agresywnych pasożytników z policją min. w Paryżu. Schajczano około 1000 aut. O zdemolowaniu całych dzielnic nie ma co nawet wspominać. Ale sza. Socjal im się należy :)

NO to jak tak piszemy o PASOŻYTACH to ja wam powiem ze jestem za dezynfekcją, dezynsekcja i deratyzacją:) nie lubie robactwa a tym bardziej we własnym domu

"Gazeta Wyborcza".

W każdym przypadku, gdy rozpoznana zostanie "mowa nienawiści", informowany będzie administrator portalu, a skrajne przypadki będą zgłaszane do prokuratury.

co to znaczy skrajne przypadki? nie rozumiem

Muzyka Przeciwko Kaszance :D bo krew się polała

Czemu admin kasuje wątki o pasożytach?

http://pokazywarka.pl/pexg12/

http://d4bc3a.mojasonda.pl

http://a9736e.mojasonda.pl

fundacja Ocalenie poprzez aktwne angażowanie się w represjonowanie osób którzy wydają negatywne oceny osób narodowości czeczenskiej robi bardzą zła robotę. Ta działaność wprowadza bardzo złe nastroje , eskaluje je i właściwie wytycza ostrą granice konfliktu. Ja na miejscu osób z fundacji bardzo mocno zastanowiłbym się nad tym co robią - bo w chwili obecnej są według mnie katalizatorem dla tego konfliktu.

Riposta

wchodzenie fundacji w taką rolę represjonowania ludzi za to co piszą całkowicie przekreślą ją jako pomost mający połaczyć, zintegrować te dwie strony. Tak więc Panowie z fundacji bardzo mocno zastanówcię się nad tym co czynicie. Macie chyba świadomośc albo i nie ,że w Łomży fundacja jest żle postrzegana własnie poprzez takie jej działania.

Riposta

to wykrzykiwanie i straszenie z Warszawy . Nasyłanie mediów na miejscowych do niczego dobrego nie prowadzi tylko do eskalacji tego konfliktu. Fundacja to nie żandaram to pomost dla ludzi dwóch róznych kultur , miejsce neutralne.

Riposta

Riposta - ale przecież o to chodzi. To tej śmiesznej fundacji najbardziej zależy na podsycaniu konfliktu.
Teraz mogą pisać do rządu, do UE o dotacje na działalność "patrzcie jaka w łomży nienawiść - dajcie nam więcej kasy, żebyśmy mogli ją zwalczać".

I zorganizują jakieś spotkanko dla Czeczenów za które my zapłacimy 10 000. Tak , tak właśnie takie kwoty są przeznaczane na te "imprezy integracyjne" gdzie dwóch Czeczenów zatańczy, Kamiński wyduka przemówienie i wszyscy zasiądą do stołu suto zastawionego paluszkami i wodą mineralną.
Kto rozlicza fundację Ocalenie z kasy? Nikt.

Unia daje ogromne kwoty na "multikulturalizm" i inne bzdety.

"Unia daje ogromne kwoty na "multikulturalizm" i inne bzdety."

A to jeszcze dają? :) bo Merkelowa jasno powiedziała, że multi-kulti okazało się jedną wielką pomyłką. Gordon Brown chyba najostrzej, jak do tej pory zareagował na forum UE, że pasożytom mówimy stanowcze nie. Już przecie obcinają socjal. Inna rzecz, że najbardziej swoim :)

Ps. Pewnie do nas nadal będą pompować kasę na multi-kulti, żeby czasem u nas lepiej nie było. Jak bajzel to w całej UE.

moim zdaniem o wypaczonym działaniu tej fundacji powinismy zawiadomić - tylko nie wiem kogo. Ale pilny mail w tej sprawie bardzo by sie przydał z podaniem ewidentnych przykładów podsycania nastrojów przez ta własnie fundację. Trzeba po prostu obnażyć ten mechanizm pobierania pieniędzy bez konkretnych efektów .

Riposta

wczoraj chodził jakiś koleś i zbierał niby "na niepełnosprawne dzieci", więc jeżeli na prawdę zbierał i nie był to jakiś wał to gdzie jest rząd ? to chyba oni powinni się zajmować takimi problemami, a nie żebrzący ludzie i dlatego człowieka ku*wica strzela, że jeżeli tak już pomagają obcym, czemu nie pomagają naszym ?

Święta prawda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org