Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
buldog angielski |
Witam czy może orientujecie się czy w łomży bądz okolicach ma ktoś hodowlę buldoga angielskiego? od dawna chce kupić tego pieska ale cięzko zdobyć na kogoś namiar :( jak ktoś cuś wie to niech pisze :))) pozdrawiam maverick
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: buldog angielski |
ale sobie wybrałeś szkaradztwo.)) Tylko Labrador.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tez mi sie nie podoba ten pies kup sobie beagle
|
|
Warszawa - stosunkowo blisko. Poza tym Poznań i Bydgoszcz - to już dalej, ale chyba nie aż tak, żeby nie jechać po pieska? Pozdrawiam.
|
|
Google - to naprawdę nie boli. Proszę pierwsze 3, które się wyświetliły : Hodowla Buldogów Angielskich Centaurus Beata Matczuk - Gorlikowska Gdańsk-Jelitkowo E-mail: bcentaurus@gmail.com Telefon: +48 58 553-50-28 Komórka: 888 988 391 Krawiec Robert i Katarzyna Walbrzych galbull@gmail.com tel. (+48)0748483012 kom. 506338152 Poland, 80-180 Gdańsk e-mail: info@engbulldog.com Całe szczęście nie słyszałam jeszcze o pseudo w okolicach Łomży.
|
|
Widziałam 3 takie pieski u Pana na Strzelców Kurpiowskich tylko nie wiem czy on ma hodowlę.....
|
|
Jak to nie ma hodowli w Łomży? Właśnie że jest - P.Ewa Pardo ul.Wiosenna 14(chyba) Ma sklep odzieżowy na ul.Farnej Super psy ,sama od nich bralam i mój Bubu jest cudowny !!! Trzeba po prostu tą rasę lubić,bo są bardzo wymagające. Ponczek
|
|
Gratulacje z wyboru rasy, sam choruje na takiego psa od paru lat, ale narazie brak warunków. Co od hodowli, masz na zawadach Panią, która hoduje je od ładnych paru lat. Niestety nie wiem jak ze szczeniakami, bo sprzedaje przeważnie całe mioty za granice, z tego co mówiła.
|
|
witam chciałabym nawiązać kontakt z kimś z łomży lub okolic posiadającego buldoga angielskiego, sprawa prywatna, proszę o kontakt
|
|
te psy są głupsze niż inne? czy tylko tak wyglądają?
|
|
kontakt w sprawie buldogów bobtajl@wp.pl, a do donalda- kup sobie bulka to zobaczysz,o ile cię stać
|
|
www.allegro.pl Nie wiem czy to dobrze czy zle ze zwerzeta sa towarem ale znajdziesz tam swojego pupila. ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
dla jednych są a dla drugich nie, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |