Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kebab w budce przy FARMALU ... |
... tak kolejny temat o kebabie ;) i jak dobry tam jest podobno tak czekam na opinie bo moze bym i zamowil.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kebab w budce przy FARMALU ... |
Jak nie zamówisz , to nie będziesz wiedział :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
racja
|
|
Chciałem juz dawno taki temat załozyć. To nie tylko moja opinia ale i moich znajomych - NAJLEPSZY KEBAB W Łomży ! Jak przywiozłem do pracy, kazdy się spinał że nie z dworca a teraz juz nikt nawet nie myśli jeść na dworcu czy gdziekolwiek indziej ;) Oby tylko nie popaść w samozachwyt i nie zacząć skąpić drodzy właścicele...
|
|
Jesteście żałośni z tym tanim reklamiarstwem. Rozumiem, że ciężko w interesie. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Reklama dźwignią handlu :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
addamos - jesli ja robie reklamy na forum to wychodzi na to ze jestem wlascicielem kebabow - kilku w lomzy, kawiarni, sklepu z routerami, pizzerii i jeszcze paru innych miejsc ;) bo chyba o te rzeczy pytalem ;)
|
|
W budce to można trzymać ptaka.
|
|
mi smakowal spoko-troszke moze za malo pikantne miesa-ale to juz nie od nich zalezy
|
|
era KEBABÓW powoli mija ja zapalony kiedyś kiebabowiec nie jem ich od 6 miesięcy bardziej preferuje w łomży Bistro przy BP,
|
|
Najlepszy kebab przy farmalu ;)
|
|
Naaajlepszyi koniec:D
|