wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zatrzaśnięte kluczyki. POMOCY

Tak jak w temacie... Wie ktos jak mozna otworzyc samochod nie zbijajac szyby? zna ktos taką osobe co by zrobila to bez bólu? Prosze info na GG albo w temacie

8967515

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zatrzaśnięte kluczyki. POMOCY

witam jaki samochod?

mariusz

BMW e46, coupe

W Marianowie jest taki dziadek co ci wszystko otworzy. Policja korzysta z jego usług. Tylko czy jeszcze żyje?

Auto serwis goska za prymą otworzą wszytko

Sam niedawno miałem taką sytuację :D Trochę to zamotane, bo kluczyk, którym odpalałem auto był w stacyjce a ze sobą miałem ten, którym można było zamknąć drzwi ale już ich nie otwierał, otwierało się tym, który został w środku :D No i wracając do domu z imprezy (w stanie dość wskazującym;) mijałem swoje auto stojące przed domem i postanowiłem je zamknąć nie myśląc o zostawionym w środku kluczyku :) Jak pomyślałem tak też zrobiłem, następnego dnia, gdy już doszedłem do siebie chciałem wybrać się do znajomego, ciągnę za klamkę a tu zamknięte. Przez szybę zobaczyłem kluczyk w stacyjce :D nie wiedziałem o co chodzi kto mi zamknął te drzwi haha nie pamiętałem, udało mi się wcisnąć zagięty cieniutki drut do środka i odblokować zamek, ale udało się to tylko dlatego, że moje autko to cabrio i jakimś cudem ten drut wcisnąłem, ale namęczyłem się niemiłosiernie haha.

ten dziadek jest zdecydowanie przeceniany...

Donald a powiedz kto jeszcze w naszej okolicy otwiera i naprawia wszelkie zamki i stacyjki we wszystkim co jezdzi?

Z 5-6 razy korzystalem z oferty Pana Kazimierza i polecam nie tylko ja !

no ten co ma dostep,

Byłem kiedyś u tego dziadka, przyszedł popatrzył, szarpnął za klamkę i powiedział że on nic tu nie zrobi, poza tym nie ma narzędzi. Znajomy ma komis samochodowy, jak mu opowiedziałem to potwierdził że staruszek jest dobry do prostych spraw, gdzie śrubokręt wystarcza.

Być może lecz mi otworzył mondeo w jakieś 30 sekund wzioł 50zł trzeba go bylo tylko przywieść i zawieść

Pomoc drogowa Chojnowski

Mi też otworzył samochód, jakieś 2 miesiące temu, więc szczerze go polecam. Autopomoc z ul. Rybaki też otwiera, zajedź do nich, dogadacie się :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org