Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża w MONOPOLY - jest szansa |
Zostaliśmy wytypowani jako jedno z tysiąca miast w Polsce, które ma szansę zaistnieć na planszy gry Monopoly. Głosowanie na stronie: http://www.monopoly.pl/ od 20 lutego do 20 marca. Nastawcie się psychicznie. Nastawcie na to znajomych. Klikać można będzie 2 razy dziennie. Postarajmy się nie spieprzyć tym razem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża w MONOPOLY - jest szansa |
|
W latach 80-tych prestiżem dla Łomży było to, że była jednym z nielicznych wojewódzkich miast w Polsce, posiadała dobrze prosperującą Bawełnę i kilka innych, większych zakładów pracy. W 2011 roku, w Łomży pod rządami Białegostoku cieszą się, że nazwa miasta może zaistnieć na popularnej grze planszowej.... Ot taki cichy rechot historii. PS Nie jestem zwolennikiem komuny. _________________________________________________________
|
|
To sie starajcie i nie spieprzcie :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
!!!
|
|
WIEC TRZEBA GLOSOWAC :D POZDRO DlugiDzon
|
|
ja wiem, że to jest tylko reklama i marketingowy zabieg w celu zwiększenia sprzedaży, ale warto podjąć wyzwanie.
|
|
Oczywiście że zagłosuję, ale wylosowanie tysiąca miast z Polski nie jest trudne. Widziałem już kilka lokalnych wydań gry monopoly, ale zawsze przedstawiały one tylko jedno miasto. No i mistrzem będzie dla mnie ten, który w grze przejmie łomżyńskie koleje... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |