Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Image puzzle! |
Kiedyś na sieci znalazłem dość ciekawe puzzle, którymi chcę się teraz z wami podzielić ;D - http://www.etienne.nu/imagepuz/. Jest 15 rund. Na każdym obrazku jest ukryty adres do następnej strony, który wpisujemy w formularzu pod obrazkiem. Przyznam, że do niektórych obrazków używałem specjalnych filtrów w Photoshopie (np. regulacja Gamma), gdyż w przypadku niektórych obrazków, nie jest możliwe dostrzeżenie napisów gołym okiem; D. Grać najlepiej na przeglądarce IE, ponieważ, o ile pamiętam, był tam jeden obrazek, który działał poprawnie tylko na tej przeglądarce. Hasło startowe to "hornet". Ja przeszedłem całość ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Image puzzle! |
a jakie haslo bedzie w planszy 3?:P bo u mnie nic nie ma..........:(
|
|
Wzrok coś nie ten tengens? ;P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hehe. wzrok dobry, ale ja nic na tym rysunki nie widze:P moze to wlasnie ten "wyjatkowy rysunek"???:P
|
|
trzeci rysunek jest jak najbardziej poprawny, mimo, że na pierwszy rzut oka wygląda jak sieczka. to tzw. stereogram, żeby zobaczyć trzeba trochę pogimnastykować gałki :) dla ułatwienia powiem, że ukyty na tym obrazku tekst to *.htm (*=jedna litera) pozdrawiam.
|
|
sama dojde:P nie to nie:P pozdrawiam
|
|
heheh. juz wiem:P ale ja mam cos popsute:P w 4 wyskakuje mi czysta plansza:P ide spac:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |