poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fryzjer na slub

gdzie najlepiej wykonać fryzurę ślubną

snieżka185

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fryzjer na slub

pod pierzyną narzeczony nawinie ci włosy na swój wałek i będziesz miała loki tzw. kutasowe

a co ty też tak robiłeś

snieżka185

Iwonka oczywiście że tak robiłem ale ty jesteś zbyt młoda aby to zrozumieć , masz dopiero 22 lata a ja mam więcej

nawet jak bym była starsza to bym sie nie zdecydowała

snieżka185

ogol sie na łyso do slubu, jak z toba zerwie przed samym slubem, to będzie oznaczalo ze liczy sie dla niego tylko twoj wygląd, czyli łózko. Lepiej sie dowiedziec przed niz po nie?

hehehe fryzjer, temat o makijazu zalozony, o kamerzyscie tez, jeszcze tlyko fotograf, zespol i pewnie paznokcie. No to jak fryzjer to w wiekszosci salonow ladnie cie uczesza, kamerzysta zdecydowanie stefan dorobisz, zespol hm...tez jest ich zbyt wiele no a jak paznokcie to najlepiej chyba tu www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl

fotografa zespół i paznokcie już mam...

snieżka185

Fryzura najlepiej Sikorskiego czesała "Kasia" :) Fryzura rewelacja pierwsze pytanie to gdzie się czesałam efekt super trwała extra nawet włosek się nie ruszył z miejsca wytrwała poprawiny musiałam ją niestety sama rozwalić .. Cena przystępna 100zł

ul.Długa. salon fryzjerski Ewelina.

niech moc V-tec będzie z Wami! ;]

Iwonka w październiku kończysz 22 lata czy Ty dobrze przemyślałaś swoje za mąż pójście , jesteś zbyt młoda naciesz się życiem a nie małżeństwem. Małżeństwo może poczekać a młode życie ucieka. Młodość jest po to aby się uczyć i bawić a nie zakładać od razu rodzinę.

kolezko ja tez wyszlam w wieku 21 lat i wcale nie zaluje, ba! Malo tego teraz mam 23 lata jestem w upragnionej ciazy i wcale nie zaluje swej decyzji, jak widac nie wszyscy maja siano we lbie i w glowie im tlyko mysl, ze studia to przechlac i prze***ć sa tez w zyciu lepsze wartosci.

Ja polecam salon w Polonezie nie pamiętam nazwy, ale super czeszą na prawdę ;) doradzą i fryzurka długo sie trzyma ;) jak byłam świadkową tam sie czesałam razem z panna młodą, Ona i ja wyszłyśmy zadowolone ;)

Umiesz liczyć? Licz na siebie!

tylko, że w polonezie salon już nie istnieje, moze gdzieś go przeniesli ale tego nie wim, jest tam teraz galeria z obrazami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org