Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walentynkowa akcja "Kocham Polskę" |
Młodzież Wszechpolska postanowiła na swój sposób obchodzić Walentynki. Narodowcy rozpoczęli KAMPANIĘ SPOŁECZNĄ pod hasłem "Kocham Polskę". - Jest to próba ZWRÓCENIA UWAGI na MIŁOŚĆ do Ojczyzny w kontekście tego, niewątpliwie bardzo skomercjalizowanego święta - piszą na stronie http://kochampolske.com/ inicjatorzy akcji. ![]() Kampania obejmuje głównie akcje plakatowe. Kolportowaniem plakatów, przedstawiających Orła Białego w otoczeniu seca i młodej dziewczyny, zajmują się NARODOWCY z kilkunastu województw. - Akcja jest prowadzona w sumie w 35 miastach w Polsce, jest to już jej 7. edycja - mówi jeden z inicjatorów kampanii, Marcin Białasek. Organizatorzy przewidzieli również KONKURS NA ESEJ pt. "Patriotyzm w popkulturze", skierowany głównie do młodych osób. Przewidziane są m.in. nagrody książkowe. WIĘCEJ INFORMACJI: http://kochampolske.com/ JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walentynkowa akcja "Kocham Polskę" |
Narodowcy muszą kochać Polskę,bo tylko to im pozostało. Ich nikt nie kocha i oni nie umieją kogoś pokochać.
|
|
PATRIOTYZM, to nie tylko HOŁD POLEGŁYM. ![]() JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
Czy to kolejny kiepski żart MW? ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
oni nie wiedza co to miłosc, łyse pały
|
|
Ta dziewczyna z plakatu wygląda jak kapo w kobiecym obozie jenieckim wystarczy dodać czapkę i zmienić orła na swastyke.
|
|
KOCHAM MOJĄ POLSKĘ! ![]() Propozycja w WERSJI BLOND - czyli Słowianki - KOCHAM POLSKĘ! JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
Blondynka czy brunetka,wygląda równie głupio. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
|
ja gdzieś mam jeszcze plakaty i pocztówki MW " Kocham Polskę " z przed kilku lat, takie serca biało czerwone ułożone z róż :) aż poszukam.
|
|
![]() Marsz Niepodległości - 11 listopada 2010 r. JKK Prawda o Rosji ucywilizuje Rosję, a Polsce i światu da pokój. Oto misja Polski. [własne]
|
|
i ja mam taki plakat z różami w kształcie serca,wisi w pokoju nawet:) i też z przed kilku lat:)
|
|
![]() Marsz Niepodległości - 11 listopada 2010 r. JKK Prawda o Rosji ucywilizuje Rosję, a Polsce i światu da pokój. Oto misja Polski. [własne]
|
|
Ja pomimo, że nie jestem Narodowcem uważam, że to bardzo fajna akcja. Przypomina o ważnych wartościach i robi to w sposób przystępny.
|
|
Kmicic! Przed ślubem nie wolno!!!! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Marsz Niepodległości w Białymstoku JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |